Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Червень » 12

12 червня в обласному прес-клубі на вимогу журналістського загалу відбудеться прес-конференція на тему "Порушення прав сумських журналістів і результати розслідування цих справ".
 
Про справу Євгена Положія та Олени Адаменко нам розкажуть заступник начальника управління МВС у Сумській області Руслан Скрипник і прес-секретар прокутатури області Марина Фільченко.
 
До участі запрошуємо всі ЗМІ.
 
Засідання відбудеться 12 червня, у четвер,  у  прес-залі обласного прес-клубу -  
м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх

- після медіа-заходу "Ми - проти себе? Маніпулятивні технології ЗМІ як знаряддя в інформаційній війні проти України".

Початок о 15:30.

Категория: Анонси | Просмотров: 459 | Дата: 12.06.2014 | Комментарии (0)

12 червня в обласному прес-клубі відбудеться засідання профі-студії за темою «Ми – проти себе? Маніпулятивні технології ЗМІ як знаряддя в інформаційній війні проти України».

Професійна дискусія за участі всіх зацікавлених пропонує визначитися: чи є дрібниці у діяльності ЗМІ та журналістів – у тому числі місцевих ЗМІ, коли мова йде про інформаційну безпеку держави? Чи розуміємо ми механізми цих маніпуляцій? Свідомо їх застосовуємо чи ні? Даючи поблажку собі щодо таких «дрібниць», як «джинса», як культура мови та мовлення, чи не руйнуємо ми довіру до своїх медіа?

Сьогодні Україна програла інформаційну війну принаймні на частині територій держави. Чи впевнені ми, що тут, поруч нас, ця війна не відбувається? І що ми робимо для того, щоб Україна в ній не програла?

Говоритимемо про це з Антоніною Кохан, начальником управління інформаційної політики та зовнішніх зв’язків Сумської міської ради; Аллою Євграфовою, к ... Читати далі »

Категория: Анонси | Просмотров: 518 | Дата: 12.06.2014 | Комментарии (0)