Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Вересень » 17
У вівторок, 15 вересня 2015 року в приміщенні виставкового центру Торгово промислової палати відбувся круглий стіл «ПРОСУВАННЯ ІНТЕРЕСІВ МСБ (напередодні місцевих виборів 2015)» з представниками бізнес спільноти для обговорення вимог малого та середнього бізнесу до кандидатів у депутати Сумської міської ради та кандидатів на посаду Сумського міського голови , для включення у їхні передвиборчі програми та подальшого відстеження виконання передвиборчих обіцянок.        

    Співкоординатор проекту , голова ГО « Спілка підприємців, орендарів та власників Сумської області» Світлана Іченська привітала присутніх представників бізнесових кіл м.Суми та Сумської області, ЗМІ, членів коаліції малого та середнього бізнесу. Вона розповіла про роботу по визначенню основних проблем бізнесу в м.Суми та  зазначила,  що проект проводиться у 10 регіонах України.

    У серпні ... Читати далі »
Категория: Аналітика | Просмотров: 560 | Дата: 17.09.2015 | Комментарии (0)





Сумській громаді презентували політичну силу «Наш край». Голова партії Віктор Федорченко представив політичну програму, розповів про основні ідеологічні та ціннісні засади об’єднання, а також окреслив пріоритетні напрямки діяльності новоствореної команди.

«Люди втомилися від   безкінечних передвиборчих обіцянок, політичних інтриг, боротьби компроматів та «гречаних» кандидатів. Затяжну еру популізму політиків повинні змінити реальні справи господарників», -  наголосив у ході прес-конференції Віктор Федорченко.

Саме таких людей голова партії і зібрав у своїй команді - професіоналів, досвідчених управлінців, котрі будуть працювати у рідних містах та селах, а не безкінечно грати у владу та опозицію.

Головна мета Віктора Федорченка – не влада, але й стояти осторонь, миритися з проблемами та безладом у рідному місті, бюрократією на кожному кроці, ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 465 | Дата: 17.09.2015 | Комментарии (0)

17 вересня (четвер) об 11.00 у Сумському Прес-клубі відбудеться прес-конференція Громадської ініціативи "Нам тут жити".

 Учасники ініціативної групи опрацювали результати форуму‪#‎Сумські_актуальності і готові надати кандидатам в депутати і мери нашого міста, пропозиції від громадськості.

Наші активісти Андрій Зозулінський і Юлія Слободяник представлять журналістам і громадськості напрацювання групи, і розкажуть про плани Громадської ініціативи "Нам тут жити" на передвиборчий період

Контактна особа: Олександр Такул 095 2421420

 

 

Громадська ініціатива “Нам тут жити” – це коло городян, яких об’єднує одна мета - зробити м. Суми місцем для достойного життя, а не а ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 441 | Дата: 17.09.2015 | Комментарии (0)