Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Лютий » 16
Як надати собі екстрену допомогу, налагодити стосунки в родині, знайти вихід із складних ситуацій, використовуючи власний потенціал, розповів у Сумському прес-клубі Олександр Івчик – член Асоціації народної мануальної терапії України, біоенерготерапевт, керівник Міжнародного центру парапсихології, автор книги «Практична парапсихологія для чайників і не лише…» та «П᾽ять кроків до зцілення».

«Парапсихологія – це наука, що займається вивченням прихованих можливостей, активацією внутрішніх резервів організму», – наголосив  Олександр Івчик. Ми прагнемо показати людям, що вони самі можуть змінювати своє життя своїми думками, словами, діями… Я сам так змінив своє життя, і тому хочу допомогти й іншим».

Ще шість років тому Олександр Івчик не цікавився парапсихологією, але його життя змінила хвороба: «У 2003 році відбулася подія, яка перевернула моє життя. Після тренування в тренажерном ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 525 | Дата: 16.02.2016 | Комментарии (0)

Малий і середній бізнес сьогодні – це соціально-економічний фундамент, без якого не може стало розвиватися будь-яка інноваційно-орієнтована, а особливо європейська держава. Малий бізнес багато в чому визначає темпи економічного зростання, структуру і якість внутрішнього валового продукту. Основна його функція, яка є надзвичайно важливою, – соціальна, тобто створення робочих місць, професійне навчання.  Одне з головних завдань – формування стійкого прошарку середнього класу у вигляді власників бізнесу та головних менеджерів. Це фактично формування інтелектуальної еліти нації, що створює основу для формування фінансової еліти. В цьому як ніхто має бути зацікавлена держава та її основні структури: Верховна Рада, Президент України, Кабінету Міністрів, органи виконавчої влади та місцевого самоврядування. Це – в теорії. А що ж – на практиці? Про це говорили підприємці міста Суми, підбиваючи підсумки співпраці з владою за 100 днів на основі підписаного ... Читати далі »
Категория: Аналітика | Просмотров: 495 | Дата: 16.02.2016 | Комментарии (0)