Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Серпень » 05
Такий результат соціологічного дослідження отримали у рамках програми «Протидія поборам за безкоштовні медичні послуги», яка реалізується в Україні за підтримки МФ «Відродження». ЇЇ третій рік поспіль реалізують експерти Інституту аналітики та адвокації у різних областях України. Основна мета – "опрозорення" та нормативне врегулювання співпраці благодійних фондів та лікувальних закладів. У 2016 планують сприяти запровадженню практики підзвітної діяльності благодійних фондів при закладах охорони здоров’я одразу у 4 областях – Тернопільській, Сумській, Миколаївській та Житомирській.

У 2014 році експерти Інституту аналітики та адвокації провели соціологічне дослідження «Неформальні платежі у закладах охорони здоров'я» Сум аби з'ясувати реальний стан медичної галузі у місті. За його результатами – майже 69% опитаних не задоволені рівнем надання медичної допомоги.

- Окрім цього, респонден ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 398 | Дата: 05.08.2016 | Комментарии (0)

Кажуть, бабак - чи не єдиний абориген українського степу, який ще залишився в дикій природі. Але житиме він лише тоді, коли степовими просторами корови пастимуться.

Він дуже сторожкий, той бабак, і голосно свистить на небезпеку! Чи досвищеться? Бо людина так напосіла на степ, що тепер від неї самої залежить, чи збережеться хоч його шматочок, і чи свистітимуть на волі пухнасті як рукавичка, але дикі й гонорові бабаки...

Степ, знаєте, це неймовірна штука. Відкритий простір - від обрію до самого неба. Стань на пагорбі, і злітай думкою у прозору далечінь. Бо й дурню зрозуміло, що туди, де око бачить, дійти неможливо... Але можна доїхати, сівши на трактора і встромивши у цілину сталеві зуби плуга. Така вона - велична, але надзвичайно вразлива, дика природа України! Бо існує впритул з людиною, з економічними і фінансовими інтересами «розумної» більшості.

Навряд чи можна припустити, що людина й природа ... Читати далі »
Категория: Аналітика | Просмотров: 483 | Дата: 05.08.2016 | Комментарии (0)