Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Серпень » 22

27-28 серпня 2016 року в місті Тростянець (Сумська область) відбудеться вже 4-й міжнародний музичний фестиваль «СХІД-РОК». Унікальний цей фестиваль тим, що проводиться в середні фортеці XVIII століття Круглий Двір. Раніше він був амфітеатром, тому таку акустику в Україні ще треба пошукати, а музика в прямому сенсі слова проходить крізь кожного. 

Лайн-ап фестивалю нікого не залишить байдужим!  Вперше в України, гурт якій підкорів 6 континентів! Our Last Night - наш спеціальній гість із США! Разом з ними на двух сценах будуть відриватись: The HARDKISS, O.Torvald, Скрябін, Роллікс, Біла Вежа, Гражданін Топінамбур, Річі Колючій (Ramstain tribute) та багато інших. Загалом на фестивалі виступить 23 колективи серед яких традиційно будуть гості з Європи, у 2016 це – поп-панк група зі Швейцарії Uberyou, та канадці Fire Next Time.

Щороку СХІД-РОК дає можливість молодим колективам виступити на одній сцені з монстрами української рок-музики. ... Читати далі »

Категория: Анонси | Просмотров: 480 | Дата: 22.08.2016 | Комментарии (0)

Через складне економічне становище лікарень благодійні кошти — це можливість підвищити якість надання  медичної допомоги. Справа лише за їх цільовим і прозорим використанням. У першій половині серпня громадські активісти «Бюро аналізу політики» провели моніторинг роботи благодійних організацій, які здійснюють свою діяльність по збору благодійних внесків на території закладів охорони здоров’я міста Суми.

Регіональний координатор програми «Протидія поборам за безкоштовні медичні послуги»  Володимир Чепік направив  інформаційні запити до головних лікарів медичних установ міста Суми. Вивчивши відповіді, ми встановили, що на сьогоднішній день на території міста Суми діють чотири об’єднання, які отримують  добровільні пожертви від пацієнтів.

Так, на території Сумської обласної лікарні діє об’єднання громадян «Медицина майбутнього нова», а Сумська обласна стоматологічна поліклініка на сво ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 463 | Дата: 22.08.2016 | Комментарии (0)