Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Квітень » 6 » Хто найзатятіший прогульник у Сумській раді? (аналіз від справжнього ЧЕСНО)
16:54
Хто найзатятіший прогульник у Сумській раді? (аналіз від справжнього ЧЕСНО)
7 квітня в обласному прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему "Хто найзатятіший прогульник у Сумській раді? (аналіз від справжнього ЧЕСНО)"

У рік місцевих виборів Громадський рух ЧЕСНО проводить моніторинг роботи місцевих рад. 

"Громадський контроль на місцевих виборах є надважливим, оскільки дозволить сумчанам робити вибір, будучи свідомими того, як працюють їх представники у міській раді. Але мешканці Сум повинні знати, що в їхньому місті під логотипом ЧЕСНО діють псевдоактивісти, які дурять місцеву громаду", - наголошує координатор ЧЕСНО Андрій Круглашов.

Справжній Громадський рух ЧЕСНО звернувся до правоохоронців з вимогою відкрити кримінальне провадження. Через бездіяльність міліції учасниця Громадського руху ЧЕСНО звернулась до суду, який зобов'язав правоохоронні органи належним чином відреагувати на звернення. 

Деталі щодо діяльності псевдоактивістів у Сумах та імена найзатятіших прогульників Сумської міськради розкажуть учасники прес-конференції - члени Громадського руху ЧЕСНО: Тарас Шевченко, директор Інституту Медіа Права; Галина Чижик, юрист Інституту Медіа Права; Андрій Круглашов - координатор Громадського руху ЧЕСНО, ГО Центр ЮА; Анна Товстуха - координатор Громадського руху ЧЕСНО в м. Суми.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться 7 квітня, у вівторок, у прес-залі обласного прес-клубу - м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 12:30. 

Контактна особа: Анна Товстуха 0662804943
Категорія: Анонси | Переглядів: 453 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: