Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Січень » 14
15 січня в обласному прес-клубі відбудеться презентація виставки робіт школярів на тему «Ось така українська зима! Навчаючи малюванню, - вчити духовності».

Чи знаємо ми, що навчальна програма з образотворчого мистецтва з᾽явилася порівняно недавно? І чи замислювалися ми, що можна дитину навчати правильно проводити та з᾽єднувати лінії, а можна навчити бачити світ по-своєму і любити свою країну? Виховання любові до своєї землі, історії, мови, культури свого народу – виховання в дусі національних пріоритетів, де прагнення до краси посідає не останнє місце. І тому Сумський НВК №42 надає урокам з образотворчого мистецтва та заняттям гуртка «Чарівний пензлик» багато уваги.

У цьому ми можемо переконатися, побачивши малюнки школярів на тему української зими та новорічно-різв᾽яних свят і поспілкувавшись із учителем образотворчого мистецтва та керівником гуртка «Чарівний пензлик» Світланою Пушкар, заступником директора з навально-виховної роботи НВК №42 Ганною Красулею та директоро ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 512 | Дата: 14.01.2014 | Комментарии (0)