Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Січень » 30
31 сiчня в обласному прес-клубi вiдбудеться прес-конференцiя "Соцiально-полiтична ситуацiя на Сумщинi та шляхи виходу з полiтичної кризи".

Iз журналiстами спiлкуватимуться заступник обласного осередку партiї "УДАР" Олександр Сугоняко, голова Сумського мiського осередку партiї "Батькiвщина" Юрiй Шнiтке, громадський дiяч Сергiй Сергiєнко, а також люди, постраждалi при "зачистцi" примiщення Будинку рад.

До участi запрошуємо всi ЗМI.

Засiдання вiдбудеться 31 сiчня, у п'ятницю, у прес-залi обласного прес-клубу -  м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 12:00.
Категория: Анонси | Просмотров: 433 | Дата: 30.01.2014 | Комментарии (0)

30 січня у Сумському прес-клубі йшлося про перспективи та завдання проекту обласного об’єднання громадян «Усвідомлений вибір народу».

Малозабезпечені мешканці невеликих міст, сіл Лебединського району отримають більшу можливість безкоштовно захистити свої права. Це передбачає проект «Спільна діяльність Сумського громадського центру правової інформації та консультації (далі СГ ЦПіК) та сільських рад Лебединського району в наданні первинної безоплатної правової допомоги сільському населенню, розбудові системи сільських правових консультантів (параюристів), навчання сільських голів організації конкурсів на надання кваліфікованої первинної правової допомоги сільському населенню», що буде впроваджуватися організацією за фінансової підтримки МФ «Відродження». Про початок його реалізації повідомила голова Ради обласного об’єднання громадян «Усвідомлений вибір народу» Світлана Дронік.

Сільські громади однозначно потребують цілісної системи первинної безоплатної правової допомоги, ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 508 | Дата: 30.01.2014 | Комментарии (0)

Насилля проти журналістів продовжує набирати обертів. За останніми підрахунками більше 150 журналістів постраждали з початку протестів в Києві. 42 журналісти були поранені під час висвітлення протестів в середині січня, до цього додаються свідчення про те, що журналістів залякують, їм погрожують і змушують залишити країну.

У відповідь на таку відчайдушну ситуацію Міжнародна федерація журналістів (IFJ) спільно з Європейською федерацією журналістів (EFJ) започатковує Українську кризову кампанію - #SOS_KIEV мета якої закликати український уряд поважати свободу преси і припинити напади на журналістів по всій країні.

На сторінці кампанії містяться новини і аналітика щодо ситуації з журналістами в Україні, інформація про те, як колеги з усього світу можуть виявити свою підтримку, практичні поради з безпеки для журналістів, що працюють на місці, а також інформація про те, як ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 494 | Дата: 30.01.2014 | Комментарии (0)