Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Січень » 17
20 січня о 15:00 у Сумському прес-клубі відбудеться прес-конференція представників ЗМІ, які висловили свою незгоду з прийнятими Верховною Радою України законами, що обмежують права та свободи громадян.

Закони «Про внесення змін до Кримінально-процесуального кодексу України щодо заочного кримінального впровадження» - № 3587, «Про внесення змін до закону України «Про судоустрій і статус суддів» та процесуальних законів щодо додаткових заходів захисту безпеки громадян» - №3879 критично обмежують права та свободи громадян: свободу слова, свободу совісті, свободу зібрань, свободу переміщень, право на висловлення власної громадянської позиції.

Прийняття та впровадження цих законів має на меті перетворити засоби масової інформації та журналістів на обслуговуючий персонал нині чинної влади, що унеможливлює об’єктивне висвітлення суспільно-політичного життя країни та зводить нанівець сам сенс професії журналіста.

У прес-конференції візьмуть участь:
- Сергій Алещенко;
... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 454 | Дата: 17.01.2014 | Комментарии (0)

20 січня о 14:00 у Сумському прес-клубі відбудеться звітна прес-конференція народного депутата України, члена бюджетного комітету Верховної Ради Олега Медуниці.

До участi запрошуємо всi ЗМI.

Прес-конференцiя вiдбудеться 20 січня, у понеділок, у прес-залi обласного прес-клубу -
м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.
Початок о 14:00. 
Категория: Анонси | Просмотров: 389 | Дата: 17.01.2014 | Комментарии (0)