Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Березень » 20
21 березня, у п’ятницю, у прес-клубi вiдбудеться прес-конференцiя, присвячена створенню Єдиного штабу самооборони в Сумськiй областi.

У зв’язку з неабиякою актуальнiстю питань нацiональної безпеки, в Сумах створюється обласний штаб самооборони, метою якого є координацiя та взаємодiя громадських органiзацiй, силових структур, МНС, вiйськкоматiв тощо.

Про створення штабу розкажуть начальник УМВС в Сумськiй областi Анатолiй Рiчкаль, воєнний комiсар Сумської областi Юрiй Полуус, координатор єдиного штабу самооборони Анатолiй Горєвой, представники Сумський облдержадмiнiстрацiї, обласної та мiської рад.

До участi запрошуємо всi ЗМI.

Засiдання вiдбудеться 21 березня, у п'ятницю, у прес-залi обласного прес-клубу - м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 14:00.
Категория: Анонси | Просмотров: 420 | Дата: 20.03.2014 | Комментарии (0)

У п'ятницю, 21 березня в обласному прес-клубi вiдбудеться прес-конференцiя на тему: "Надання безоплатної правової допомоги: вихiд на новий рiвень в Сумськiй областi".

Громадська органiзацiя "Громадське бюро "Правозахист" в партнерствi з громадською органiзацiю "Лiга захисту" та Головним управлiнням юстицiї в Сумськiй областi почала реалiзацiю проекту "Формування сталої системи надання первинної правової допомоги в Сумської областi" в контекстi Проекту "Демократизацiя i права людини в Українi" Програми розвитку Органiзацiї Об'єднаних Нацiй.

З журналiстами спiлкуватимуться:
Iрина Стегнiй - керiвник проекту;
Нiна Шульженко - завiдувач сектору по роботi зi зверненнями громадян головного управлiння юстицiї в Сумськiй областi.

На прес-конференцiї мова йтиме про те, куди можуть звертатися жителi Сумщини якщо їм знадобилася консультацiя юриста, яку саме допомогу вони можуть отримати безкоштовно i як буде вдосконалена система надання безоплатної правової допомоги в Су ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 399 | Дата: 20.03.2014 | Комментарии (0)