Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Березень » 05
25 лютого відбулося відкриття виставки робіт декоративно-ужиткового мистецтва під назвою «Натхнення». Роботи представили члени Клубу шанувальників вишивки при обласній громадській організації «Жіночі Ініціативи».

За майже сім років існування клубу його учасники експонували свої роботи не лише на виставках у Сумах, а й брали участь у міжнародних виставках ручної вишивки. До клубу входять близько півсотні осіб віком від 19 до 80 років, серед учасників є також двоє майстрів-чоловіків.

Цьогорічна виставка виробів декоративно-ужиткового мистецтва проходить у рамках програми «Традиції» і приурочена до Міжнародного жіночого дня – 8 Березня.

На виставці представлено близько 50 картин різних технік виконання – вишивка на полотні, вишивка бісером. Як зазначають організатори, виставка робіт – яскравий приклад того, як звичайне хобі може перерости в професіоналізм.

... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 533 | Дата: 05.03.2014 | Комментарии (0)

Хто такі тітушки? Це – особи спортивної статури, що брали участь у розгоні майдану. Назва цієї «суспільної групи» пішла від імені спортсмена Вадима Тітушка, який у травні 2013 здійснив напад на журналістів. У суспільстві склалася думка, що тітушки – це спортсмени, яких шляхом фінансового стимулювання чи наказу тренерів залучили до розгонів мирних акцій.

Щоб з’ясувати, чи це дійсно так і чи брали сумські борці у розгонах майданів, 28 лютого у Сумському прес-клубі зібрали прес-конференцію за участю провідних представників спорту нашої області на тему: «Спортсменам – спортивний майданчик».

Заслужений тренер України з кікбоксингу Віктор Чичикалов зазначив: «Успішні спортсмени не вийдуть людей розганяти. Я не розумію, яке моральне право мають тренери виводити своїх хлопців розганяти людей?»

«Я був на майдані, – додав Заслужений тренер України з тхеквондо Сергій Хоменко, – Я не бачив там справжніх спортсменів. Адже справжні, успішні мають займатися близько десяти разів н ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 505 | Дата: 05.03.2014 | Комментарии (0)