Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Березень » 21
24 березня у Сумському прес-клубі відбудеться «круглий стіл» на тему «Сумщина без туберкульозу: реальна мета чи утопічне гасло?», ініційований громадською організацією «Клуб «Шанс» у партнерстві з Сумським обласним протитуберкульозним диспансером. 

Всесвітній день боротьби з туберкульозом надає унікальну можливість нагадати кожному мешканцю області, що:
- незважаючи на те, що туберкульоз виліковний, він щорічно забирає життя 2 мільйонів осіб у світі та продовжує залишатися «вбивцею № 1» серед усіх інфекційних захворювань
- щогодини в Україні помирає хвора на туберкульоз людина. щорічно від туберкульозу помирає більше 8тис. українців, з них понад 2 тисячі - від поєднаної інфекції туберкульоз-ВІЛ/СНІД
- кожні 15 хвилин в Україні реєструється новий випадок захворювання на туберкульоз
- кожен сотий громадянин України є потенційним джерелом зараження оточуючих туберкульозом
- можливість розвитку захворювання на ТБ серед ВІЛ–інфікованих в 34 рази перевищує показник ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 519 | Дата: 21.03.2014 | Комментарии (0)

21 березня у Сумському прес-клубі презентували новий проект «Громадського бюро «Правозахист», спрямований на створення ефективної системи надання безоплатної первинної правової допомоги.

Громадська організація «Громадське бюро «Правозахист» в партнерстві з громадською організацію «Ліга захисту» та Головним управлінням юстиції в Сумській області розпочала реалізацію проекту «Формування сталої системи надання первинної правової допомоги в Сумської області» в контексті Проекту «Демократизація і права людини в Україні» Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй.

Проект має на меті поширити позитивний досвід співпраці органів місцевого самоврядування, головного управління юстиції та громадських організацій міста Суми на периферію: районні центри, малі міста та села Сумської області.

В його рамках буде створена ефективна система надання безоплатної первинної правової допомоги у пілотних районних центрах Сумської області (в запропонованому проекті це Буринь, Охтирка ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 552 | Дата: 21.03.2014 | Комментарии (0)