Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Травень » 11

12 травня в Сумському прес-клубі відбудеться звітна прес-конференція проекту "ВНЗ - для студентів, а не студенти - для ВНЗ".

Проект виконувався СОМГО "Студентське братство Сумщини", Полтавською міською МГО "Студентська республіка", Конотопською міською МГО "Конотопський студентський парламент" протягом червня 2013 - травня 2014 року.

Про проблеми, з якими в першу чергу боровся проект, та про його результати розповість керівник проекту Дмитро Тіщенко.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Прес-конференція відбудеться у понеділок, 12 травня, за адресою: Покровська площа 13, прес-зала обласного прес-клубу.

Початок - о 13:00.


 

Категория: Анонси | Просмотров: 482 | Дата: 11.05.2014 | Комментарии (0)

Питання роздержавлення то активно обговорюється, то спускається на гальмах вже багато років. При кожній владі та новому президенті політики клянуться відпустити ЗМІ у «вільне плавання», а коли доходить до справи, просто забалакують цю тему.

17 квітня медіаспільнота та небайдужа громадськість отримали радісну звістку про ухвалення законів щодо створення суспільного телебачення та про доступ до публічної інформації. Але цю бочку меду, що її подарували журналістам і своїм виборцям депутати, зіпсувала ложка дьогтю. Верховна Рада неочікувано провалила такий необхідний законопроект«Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації». За нього проголосували лише 204 народні депутати.

Ситуація в регіональних медіа

«Ми все розуміємо, але змінити нічого не в змозі, ... Читати далі »

Категория: Аналітика | Просмотров: 611 | Дата: 11.05.2014 | Комментарии (0)