Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Травень » 27

21 травня у Виставкому центрі «Іллінський» відбулася прес-конференція, присвячена проблемі безпліддя та шляхів його подолання. Ініціював захід український Центр репродукції людини «Клініка професора Феськова».

Доктор медичних наук, професор Олександр Феськов розповів про основні перепони у лікуванні безпліддя. На його думку, на це питання варто більше звертати уваги, оскільки 16-17 % пар українців (що складає більше мільйона) мають як малі, так і великі проблеми із продовженням роду.

«В Україні процес виявлення та подолання причин недуга займає 5-10 років, у той час, як у країнах Європи реабілітація проходить за 2-3 роки», – зазначив фахівець.

Річ у тім, що у нашій країні існує ряд факторів, які заважають процесу лікування безпліддя.

До таких належить відсутність фінансування. За ... Читати далі »

Категория: Новини | Просмотров: 541 | Дата: 27.05.2014 | Комментарии (0)

У середу, 28 травня, о 12:00 у Сумському обласному прес-клубі відбудеться прес-конференція щодо результатів виборів на Сумщині.

Про вибори будуть розповідати офіційні представники передвиборчого штабу Петра Порошенка у Сумській області:
- Олександр Сугоняко, заступник голови Сумської обласної організації політичної партії "УДАР Віталія Кличка", довірена особа Петра Порошенка;
- Дмитро Лантушенко, керівник Сумського міського передвиборчого штабу Петра Порошенка, голова Сумської міської організації політичної партії "УДАР Віталія Кличка";
- Костянтин Малишев, керівник передвиборчого штабу №163 (центр - місто Ромни), голова Роменської міської організації політичної партії "УДАР Віталія Кличка".

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Прес-конференція відбудеться 28 травня, у cереду, у прес-залі обласного прес-клубу - м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о ... Читати далі »

Категория: Анонси | Просмотров: 531 | Дата: 27.05.2014 | Комментарии (0)