Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Грудень » 02
У п’ятницю, 27 листопада 2015 року  в приміщенні Сумської Торгово-промислової палати відбувся підсумковий «круглий стіл» за результатами громадської антикорупційної експертизи рішень Сумської міської ради, прийнятих у 2013-2015роках. Експертиза  проводилась протягом 2015 року групою експертів у рамках Проекту USAID «Впевнений бізнес – заможна громада» .

Участь у роботі круглого столу взяли новообраний секретар Сумської міської Ради Андрій Баранов, керівники департаментів і управлінь Сумської міської Ради, новообрані депутати від фракції БПП разом із керівником фракції Дмитром Лантушенком, голова громадської Ради при міськвиконкомі Олег Павленко, голова громадської ради при ОДА Володимир Михайловський та представники бізнес-спільноти міста.
 Як зазначила керівник проекту, голова спілки підприємців, орендарів і власників Сумської області Світлана Іченська, групою експертів було проаналізовано 725 ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 422 | Дата: 02.12.2015 | Комментарии (0)

27 листопада 2015 року УАВПП провела у м. Полтава Семінар «Інновації у ЗМІ: досвід колег щодо роботи з аудиторією та контентом». Для участі у семінарі було подано 60 заявок, з яких була сформована навчальна група у складі 33 фахівців. Перелік учасників семінару доступний за посиланням: https://drive.google.com/file/d/0BxNmkhm4Or6qMHF6N0RzNVFvYWc/view?usp=sharing

 Найбільш високі оцінки учасників отримав майстер-клас Світлани Панюшкіної, головної редакторки segodnya.ua, яка ділилася власним досвідом щодо того, «Що робить сайт ефективним?» - переважна більшість оцінила корисність та актуальність отриманої інформації на 10 балів з 10. Йшлося про секрети управління трафіком, розумний баланс новин та аналітики, підводні камені монетизації.

 В семінарі також взяли участь :

Наталія Очкань ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 419 | Дата: 02.12.2015 | Комментарии (0)