Вітаю Вас, Гість
Головна » Анонси
12 вересня в обласному прес-клубi вiдбудеться прес-конференцiя на тему "Антологiя поетичної пiснi: четвертий сезон вiд "La Chanson".

Лауреат фестивалю "Платформа 2013" iменi В.Грушина театр поетичної пiснi "La Chanson" розпочинає новий концертний сезон проекту "Антологiя поетичної пiснi" прем'єрою: 20 вересня вiдбудеться концерт "Наш Ермiтаж".

Про здобутки трьох минулих сезонiв, концепцiю нового проекту i плани на наступний сезон журналiстам розкажуть Вiктор Сироватський, художнiй керiвник театру; Яна Шифрiна, Оксана Скоробагатська i Сергiй Городничий, артисти театру; Артем Соколов, помiчник голови Сумської обласної державної адмiнiстрацiї.

До участi запрошуємо всi ЗМI.

Засiдання вiдбудеться 12 вересня, у четвер, у прес-залi обласного прес-клубу -
м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 12:00.
Категория: Анонси | Просмотров: 452 | Дата: 12.09.2013 | Комментарии (0)

10 вересня обласний прес-клуб запрошує вас на виїзне засідання за темою «Історія грошей та розвиток банківської справи на Сумщині».

Певно, далеко не кожний сум᾽янин знає, що у нашому місті є музей грошей. Власне, офіційна назва його інша - Музей історії розвитку банківської справи на Сумщині та історії грошей. Нещодавно експозиція музею збагатилася новими експонатами. Окрім того, побачила світ книга «Розвиток банківської справи на Сумщині (середина XIX – поч. XX ст.)». Автор монографії та засновник і завідувач музею Сергій Тихенко, к.е.н, доцент, науковий співробітник науково-дослідного центру ДВНЗ «УАБС НБУ» запрошує журналістів на бліц-екскурсію унікальним музеєм, а також на презентацію нової книги.

З журналістами також спілкуватимуться Галина Корогод, к.і н, доцент кафедри юридичних дисциплін Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ і Олександр Кисельов, член Національної Спілки краєзнавців України, завідуючий Народним музеєм ремесел та п ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 532 | Дата: 09.09.2013 | Комментарии (0)

7 серпня у Сумському прес-клубі відбудеться засідання за темою «СКД,36 – протести проти забудови: коли і хто вирішить проблему?» 

Про спротив мешканців вулиці СКД проти забудови міжбудинкового майданчика поруч будинку 36 уже писали наші ЗМІ. Проте питання зависло в повітрі й ніхто не береться за його вирішення. Що далі? – запитують мешканці. Чого чекати: захоплення території, коли люди стомляться від чергувань на майданчику; відміни рішення про виділення ділянки? Вирішення проблеми затягується. Яка ситуація зараз і як її вирішувати, говоритимуть голова будинкового комітету будинку №36 Ігор Абросимов, представник ініціативної групи Альона Куцелепа, адвокат Юрій Клименко. До розмови запрошені також представники будівельної організації, прокуратури та міської влади.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться у середу, 7.08.13 за адресою: Покровська площа, 13, прес-зала обласного прес-клубу.

Початок – о 12.00.
Категория: Анонси | Просмотров: 466 | Дата: 07.08.2013 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 12 13 14