Вітаю Вас, Гість
Головна » Анонси
8 листопада у Сумському прес-клубi вiдбудеться презентацiя 10 мандрiвного мiжнародного фестивалю документального кiно про права людини "Docu days".

Традицiйно фестиваль i його мандрiвну складову в Сумськiй областi представлять координатори фестивалю в Сумськiй областi Iлля Фоменко, голова Сумської обласної органiзацiї кiноосвiти, та Юлiя Тарасенко, представник Професiйної лiги соцiальних працiвникiв Сумщини, а також Олександр Казнiєнко, начальник сектору соцiально-виховної та психологiчної роботи управлiння Державної пенiтенцiарної служби України в Сумськiй областi.

До участi запрошуємо всi ЗМI.

Засiдання вiдбудеться у п'ятницю, 8.11.13 за адресою: Покровська площа 13, прес-зала обласного прес-клубу.

Початок - о 14:00.
Категория: Анонси | Просмотров: 445 | Дата: 08.11.2013 | Комментарии (0)

8 листопада у Сумському прес-клубi вiдбудеться прес-конференцiя на тему "Свiтло вiри завжди зi мною. Художник Борис Егiазарян i його виставка в Сумах".

Виставка живопису Бориса Егiазаряна експонується у "Нашiй" художнiй галереї парафiї Благовiщення Пресвятої Дiви Марiї. Тут представленi 19 картин вiрменсько-українського митця, написанi у рiзнi роки. Так сталося, що автор не змiг приїхати на вiдкриття виставки. Але у передостаннiй день роботи експозицiї, 8 листопада, Борис Егiазарян приїде до нашого мiста. У прес-клубi вiн зустрiнеться з журналiстами, а представить пана Бориса органiзатор галереї Вадим Дубодєлов.

До участi запрошуємо всi ЗМI.

Засiдання вiдбудеться у п'ятницю, 8.11.13 за адресою: Покровська площа 13, прес-зала обласного прес-клубу.

Початок - о 12:00.
Категория: Анонси | Просмотров: 395 | Дата: 08.11.2013 | Комментарии (0)

7 листопада в обласному прес-клубi вiдбудеться презентацiя проекту Сумського обласного комiтету молодiжних органiзацiй (СОКМО) "Школа громадської активностi".

Проект спрямовано на пiдвищення професiйного рiвня активiстiв громадських органiзацiй, покращення комунiкацiї мiж ними та iнформацiйну пiдтримку громадських органiзацiй в малих мiстах Сумської та Харкiвської областей.

В рамках проекту будуть проведенi тренiнги для громадських активiстiв, форум громадських органiзацiй, конкурс мiнi-грантiв для органiзацiй малих мiст Сумської та Харкiвської областей. Також випускатиметься журнал "Спалах" i пiдтримуватиметься сайт "Мережi громадських органiзацiй малих мiст Пiвнiчно-Схiдної України".

Детальнiше про проект розкажуть голова СОКМО Георгiй Сахнюк, заступник голови СОКМО Наталiя Лучанiнова i переможець попереднього конкурсу мiнi-грантiв СОКМО Андрiй Букiн.

До участi запрошуємо всi ЗМI та представникiв громадських органiзацiй.

Засiдання вiдбудеться 7 ли ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 443 | Дата: 06.11.2013 | Комментарии (0)

7 листопада в обласному прес-клубі відбудеться презентація «Створення соціального порталу області або Рука допомоги нужденним дітям».

Метою створення соціального порталу області є координація дій по залученню засобів на лікування і реабілітацію дітей з сімей, які опинилися у важкій фінансовій ситуації. Учасники проекту намагатимуться об’єднати ресурси громадських організацій, преси і бізнесу для ефективної фінансової допомоги дітям. Сьогодні вже шість організацій приєдналися до цієї ідеї. А детально розкажуть про неї Борис Кулик, голова правління Сумського міського громадського об’єднання «Світоч» і Олександр Грінка, голова Спортивного клубу інвалідів «Фенікс».

До участі запрошуємо всі ЗМІ та представників громадських організацій. 

Засідання відбудеться 7 листопада, у четвер, у прес-залі обласного прес-клубу –
м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 12.00.
Категория: Анонси | Просмотров: 449 | Дата: 06.11.2013 | Комментарии (0)

21 жовтня в обласному прес-клубi вiдбудеться презентацiя виставки "Слово о полку Iгоревiм": обличчя з минулого - очима художника. Присвячується 1025-рiччю Хрещення Русi".

Художник, музикант, педагог, голова благодiйного фонду "Слобожанський" Надiя Запорожець вже мала власнi виставки. Її бачення особливе, адже вона сприймає вiзуальнi образи через призму музичних творiв. Якими вони були - герої Слова?.. Свою версiю пропонує нам панi Надiя.

На презентацiї будуть друзi художницi, митцi.

До участi запрошуємо всi ЗМI та тих, кого цiкавить дана тема.

Засiдання вiдбудеться 21 вересня, у понедiлок, у прес-залi обласного прес-клубу - м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 14:00.
Категория: Анонси | Просмотров: 456 | Дата: 18.10.2013 | Комментарии (0)

9 жовтня в обласному прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему «Особливі потреби – особливий внесок у розбудову держави. Презентація проекту Сумської обласної благодійної організації «Сатва».

У Сумській області налічується 61 тисяча людей із особливим потребами, з них 3,6 тисячі – діти. Слід зазначити, що в суспільстві змінилося ставлення до людей із інвалідністю. Якщо кілька років тому пріоритетними проблемами для вирішення органами виконавчої влади інваліди вважали виключно питання матеріального забезпечення, то зараз для них більш актуальними є питання соціальної та трудової реабілітації, суспільної адаптації, участі в управлінні державою через громадські організації.

На вирішення саме цих проблем спрямований проект Сумської обласної благодійної організації «Сатва», підтриманий Фондом сприяння демократії Посольства США в Україні. Про нього розкажуть керівник проекту Сергій Сергієнко та тренери проекту – практичний психолог вищої категорії суїцідального центру Окс ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 510 | Дата: 07.10.2013 | Комментарии (0)

3 жовтня у Сумському прес-клубi вiдбудеться спiлкування журналiстiв iз головою Комiтету Верховної Ради України з питань свободи слова та iнформацiї Миколою Томенком, що пройде в ходi його робочого вiзиту до регiону. 

Зокрема передбачається обговорення проекту закону про роздержавлення комунальних ЗМI, суспiльне мовлення та iншi питання, що цiкавлять журналiстiв.

До участi запрошуємо всi ЗМI.

Зустрiч вiдбудеться у четвер, 03.10.13, за адресою: Покровська площа 13, прес-зала обласного прес-клубу.

Початок - о 16:00.
Категория: Анонси | Просмотров: 483 | Дата: 02.10.2013 | Комментарии (0)

3 жовтня у Сумському прес-клубі відбудеться засідання за темою "Державні закупівлі у Сумській області: куди витрачають гроші платників податків у сфері освіти та інших сферах".

Всеукраїнська ініціатива за чесні державні закупівлі у системі освіти започаткована у листопаді 2012 року провідними аналітичними центрами – Лабораторією законодавчих ініціатив і Центром політичних студій та аналітики (Київ) за участі регіональних партнерів із Сумської, Харківської, Волинської областей та АР Крим. У Сумах партнером проекту є Центр досліджень регіональної політики. Його експерт Ірина Стегній розповість про те, як здійснюється дана ініціатива.

Про дослідження цієї проблеми та виявлені порушення розповість також Іван Бортнік, експерт Бюро аналізу політики, керівник проекту БАП «Експертне співтовариство північно-східної України проти корупції у державних закупівлях».

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться у четвер, 3.10.13 за адресою: Покровська площа 13, пре ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 492 | Дата: 02.10.2013 | Комментарии (0)

25 вересня в обласному прес-клубi експерти Громадського руху «Український вибiр» проведуть засiдання за «круглим столом» на тему «Соцiально-економiчнi переваги, загрози та ризики рiзних векторiв iнтеграцiї України: аспект ювенальної юстицiї».

Проведення конференцiй i семiнарiв, що розкривають суть ювенальної юстицiї, у провiдних вишах України, зокрема – у СумДУ, свiдчать, що ювенальна юстицiя – верхiвка айсбергу, лише мала частка «високих» гендерних стандартiв ЄС як обов᾽язкової умови європейської iнтеграцiї України, – вважають органiзатори «круглого столу».

Сам термiн «гендер» має iнше значення, а саме – «соцiальна стать» людини, яку вона сама собi вибирає. Поро це свiдчить Резолюцiя 1728 (2010) ПАСЄ пiд назвою «Дискримiнацiя за ознакою сексуальної орiєнтацiї i гендерної iдентичностi», прийнята 29.04.2010.

Що ж криється за красивими словами про «гендерну рiвнiсть»? Якi загрози, ризики чи новi можливостi може нести нашому суспiльству це нововведення? Як це вплин ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 472 | Дата: 23.09.2013 | Комментарии (0)

12 вересня в обласному прес-клубi вiдбудеться прес-конференцiя на тему: "Сумська громада за якiсть надання адмiнiстративних послуг".

Сумське мiське об'єднання громадян "Громадське бюро "Правозахист" розпочинає реалiзацiю проекту "Сумська громада за якiсть надання адмiнiстративних послуг". В рамках проекту вiдбудеться монiторинг роботи Центру надання адмiнiстративних послуг м. Суми та напрацювання пропозицiй для Сумської мiської ради щодо покращення якостi надання адмiнiстративних послуг.

Про проект, який реалiзується за пiдтримки Мiжнародного фонду "Вiдродження", розповiсть керiвник проекту Микола Чернотицький.

До участi запрошуємо всi ЗМI.

Засiдання вiдбудеться 12 вересня, у четвер, у прес-залi обласного прес-клубу -
м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 14:00.
Категория: Анонси | Просмотров: 400 | Дата: 12.09.2013 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 11 12 13 14 »