Вітаю Вас, Гість
Головна » Анонси
УВАГА! ПРОСИМО АКРЕДИТУВАТИСЯ!

 

9 квітня в обласному прес-клубі відбудеться засідання на тему «Розбудована Спілка ветеранів АТО готова працювати на захист прав своїх учасників і – на країну».

 

Протягом останнього півріччя ГО «Спілка учасників АТО Сумської області»   займалась  консолідацією і координацією зусиль учасників АТО, їх об’єднань у справі широкого, більш ефективного використання наявних можливостей для забезпечення захисту своїх політичних, економічних, соціальних прав, надання оздоровчої, медичної, моральної та матеріальної допомоги.   

 

Одним із перших питань, на яке звертають увагу представники  Спілки  – це проблеми, що виникають у сім’ях загиблих і померлих учасників АТО. Але залишилось немало питань соціального, економічного, політичного, ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 709 | Дата: 07.04.2016 | Комментарии (0)

Розкажи про позитивний досвід сусідів і знайди подібний досвід у себе вдома!

 Проект Харківського прес-клубу починає реалізуватися у березні й триватиме до серпня.

Проект має на меті організацію прес-турів журналістів Харківської, Сумської та Полтавської областей до об’єктів, установ, сільських і селищних рад, найбільш успішних підприємств, господарств, де громадська та приватна ініціативи впливають на якість життя людей та громад у цілому. Проект спрямований на поліпшення поінформованості мешканців областей про хід децентралізації, декомунізації, антикорупційної та інших реформ, їхній вплив на загальне становище людей, рівень життя, поліпшення соціальних стандартів, якість надання медичних, освітніх, транспортних послуг, подолання негативних стереотипів, сформованих російськими пропагандистськими телеканалами.

Проект також покликаний сприяти роботі журналістів із висвітлення життя регіонів поза межами обласних ц ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 447 | Дата: 09.03.2016 | Комментарии (0)

ПОЛОЖЕННЯ ПРО КОНКУРС НА ПРЕМІЮ ІМЕНІ АНДРІЯ ТАРНАРУЦЬКОГО


 

Коаліція правничих проектів Сумської області спільно з обласним прес-клубом оголошує Конкурс публіцистичних матеріалів  із політично-правничої тематики на премію імені Андрія Тарнаруцького.

 

Андрій Тарнаруцький – наш земляк, аналітик-інтелектуал, журналіст і публіцист. Він пішов із життя надто рано, але всі ми пам’ятаємо його глибокі дослідження,  гострі, розумні, вчасні висновки та передбачення. Ми хочемо, аби життєві та професійні  принципи, які сповідував Андрій, – справедливість, свобода поглядів, чесність –  залишалися цінностями активних громадян нашого регіону так само, як його світле добре ім’я.

 

Чому юридична та політична тематика?

Андрій розумівся на праві. Мав ґрунтовну юридичну освіту та бачення зв’язку правових принципів із реальним ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 577 | Дата: 01.03.2016 | Комментарии (1)

Запрошуються регіональні ЗМІ!

 

Бізнес Сумщини обговорюватиме підсумки проведення проекту «Впевнений бізнес – заможна громада»

У п’ятницю, 27 листопада 2015 року, об 11-00 у приміщенні виставкового центру Торгово-промислової палати (адреса: м. Суми вул. Іллінська 7- А) відбудеться підсумковий круглий стіл за результатами громадської антикорупційної експертизи рішень Сумської міської ради, прийнятих у 2013-2015рр.. Експертиза проводилася протягом 2015 року групою експертів у рамках Проекту USAID «Впевнений бізнес – заможна громада» (проведення невідкладних реформ для покращення бізнес-середовища в Україні) за участі регіонального партнера проекту — Сумської обласної громадської організації «Спілка підприємців, орендарів та власників Сумської області».

До участі у круглому столі запрошені: міський голова, новообрані депутати Сумської міської ради, підприємці, представники ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 372 | Дата: 26.11.2015 | Комментарии (0)

18 листопада відбудуться урочистості з нагоди 50 років вільної боротьби на Сумщині. У програмі заходу буде презентовано фільм «Піввіку боротьби».

Створенння стрічки з нагоди ювілею ініціювала регіональна Федерація вільної боротьби, а власне – її президент Юрій Голуб (молодший). «Ідея мені сподобалася, – розповів Заслужений журналіст України Михайло Осташевський на прес-конференції у обласному прес-клубі. – Тим більше, що багато архівних матеріалів, які накопичилися під час роботи, вже могли скласти відсотків 70 майбутньої стрічки. Ми знайшли порозуміння й стали працювати».

Робота тривала майже рік, і 40-хвилинний фільм розповідає про 50 років ентузіазму, перемог, проблем виду спорту в області, а головне – про людей, які уособлюють сьогодні сумську вільну боротьбу.

Один із родоначальників виду спорту на Сумщині, перший майстер спорту з вільної боротьби в регіоні, голова ради ветеранів вільної боротьби ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 477 | Дата: 18.11.2015 | Комментарии (0)

ШАНОВНІ КОЛЕГИ, ІНЕТ-ЖУРНАЛІСТІВ І БЛОГЕРІВ ЗАПРОШУЄМО ДОЛУЧИТИСЯ ДО НАВЧАННЯ!

ПАРАЛЕЛЬНО ДО ЗАПОВНЕННЯ АНКЕТ ПРОСИМО ПОВІДОМИТИ ПРО БАЖАННЯ УЧАСТІ В ПРОЕКТІ СУМСЬКОМУ ПРЕС-КЛУБУ – ДЛЯ З᾽ЯСУВАННЯ ОРГПИТАНЬ ЩОДО ПОЇЗДОК НА ТРЕНІНГИ.

УВАГА: для подання заявок залишилося 12 днів!

 

ГО Асоціація професійних журналістів та рекламістів  Житомирщини запрошує  журналістів та блогерів , які працюють в інтернет-медіа  Волинської, Житомирської та Сумської областей до участі 

в трьох одноденних  тренінгах у рамках проекту  «Навчальний курс із покращення стандартів роботи прикордонних локальних інтернет-медіа Житомирської, Волинської та Сумської областей».

 

Тренінги відбудуться в листопаді –грудні 2015 року :

              &n ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 464 | Дата: 16.10.2015 | Комментарии (0)

ШАНОВНІ КОЛЕГИ, ПРИГАДАЙТЕ, ЯКІ ЦІКАВІ НАВЧАННЯ ЧИ ПОЇЗДКИ У ВАС НЕ ВІДБУЛИСЯ ЧЕРЕЗ НЕДОСТАТНЄ ЗНАННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ. ЗАРАЗ ВИ МАЄТЕ ШАНС ВИПРАВИТИ ЦЮ СИТУАЦІЮ – РЕЄСТРУЙТЕСЯ ДЛЯ УЧАСТІ У НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЕКТІ

ГО Асоціація професійних журналістів та рекламістів  Житомирщини запрошує  журналістів Волинської, Житомирської та Сумської областей  з базовими знаннями англійської мови покращити свій рівень володіння  мовою через участь в он-лайн курсі «Англійська для журналістів». Он-лайн курс буде складатися з чотирьох навчальних  модулів та домашніх завдань для учасників. Тривалість курсу - 4 місяці.

Початок занять 30 жовтня.

По закінченні  курсу всі учасники отримають сертифікати.

Он-лайн форму для участі  можна заповнити тут : http://goo.gl/forms/1RLgV2qhfT

Навчальний курс «Англійська для журналістів& ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 547 | Дата: 16.10.2015 | Комментарии (0)

На Сумщині тривають заходи до Всесвітнього дня паліативної та хоспісної допомоги.
 
Громадська організація "Клуб "Шанс" спільно з управлінням охорони здоров"я Сумської обласної державної адміністрації запрошують усіх бажаючих взяти участь у прес-турі до хоспісного відділення Краснопільської центральної районної лікарні.   

Хоспісне відділення створене у липні 2012 року з метою надання допомоги невиліковно хворим людям на останніх етапах життя. На даний час у ньому перебуває пацієнти, які потребують постійного догляду, знеболюючої терапії, харчування та психологічного комфорту. Опікуються пацієнтами 15 кваліфікованих медичних працівників.

 Щоб відкрити це відділення, довелося переглянути чимало нормативних документів з паліативної допомоги, уважно вивчати досвід інших медичних закладів країни, залучати необхідні спонсорські кошти. Саме тому досвід краснопільчан буде цікавий фахівцям міських та районних закладів охорон ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 405 | Дата: 13.10.2015 | Комментарии (0)

6 жовтня в обласному прес-клубі Центр підтримки громадських ініціатив на засіданні «круглого столу» за темою «Проблеми роботи ДВК та підвищення якості списків виборців на місцевих виборах 2015: фактори ризику та шляхи оптимізації» пропонує обговорити виклики, пов’язані із впровадженням нового виборчого законодавства

 

Вибори 2015 року для українців кидають багато викликів, які вимагають ефективного вирішення. Серед таких: реалізація виборчих прав внутрішньо переміщених осіб; існуючі проблеми зі списками виборців, які можуть завадити громадянам проголосувати в день голосування; недоліки в роботі членів ДВК, що призводять до порушення виборчого законодавства… Відтак, у ході «круглого столу» обговорюватимуться:

• Новації та недоліки Закону України «Про місцеві вибори» у частині списків виборців.

• Існуючі проблеми зворотного зв’язку між виб ... Читати далі »

Категория: Анонси | Просмотров: 393 | Дата: 05.10.2015 | Комментарии (0)

РОЗМІЩУЄМО ЗАПРОШЕННЯ І ПРОСИМО АКРЕДИТУВАТИСЯ



Шановні представники ЗМІ!



Проект USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні» та Український освітній центр реформ запрошує до участі в дводенному семінарі

«Енергоефективність та соціальний захист населення в умовах підвищення тарифів у ЗМІ»

журналістів, які працюють з темами житлово-комунального господарства, енергоефективності, альтернативних джерел енергії, тарифної реформи, питань соціального захисту населення в умовах підвищення цін на енергоносії.

Семінар буде проходити 07 - 08 жовтня 2015 р.,

за адресою: м. Суми, готель “Рейкарц”, вул. Воскресенська, 1

(програма в додатку)

З повагою,

Ірина Мовчан,

Український освітній центр реформ




ВІД ОБЛАСНОГО ПРЕС-К ... Читати далі »

Категория: Анонси | Просмотров: 452 | Дата: 23.09.2015 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 ... 13 14 »