Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Березень » 5 » Тітушки – це спортсмени?
02:34
Тітушки – це спортсмени?
Хто такі тітушки? Це – особи спортивної статури, що брали участь у розгоні майдану. Назва цієї «суспільної групи» пішла від імені спортсмена Вадима Тітушка, який у травні 2013 здійснив напад на журналістів. У суспільстві склалася думка, що тітушки – це спортсмени, яких шляхом фінансового стимулювання чи наказу тренерів залучили до розгонів мирних акцій.

Щоб з’ясувати, чи це дійсно так і чи брали сумські борці у розгонах майданів, 28 лютого у Сумському прес-клубі зібрали прес-конференцію за участю провідних представників спорту нашої області на тему: «Спортсменам – спортивний майданчик».

Заслужений тренер України з кікбоксингу Віктор Чичикалов зазначив: «Успішні спортсмени не вийдуть людей розганяти. Я не розумію, яке моральне право мають тренери виводити своїх хлопців розганяти людей?»

«Я був на майдані, – додав Заслужений тренер України з тхеквондо Сергій Хоменко, – Я не бачив там справжніх спортсменів. Адже справжні, успішні мають займатися близько десяти разів на тиждень, а то й більше. Якщо серед тітушок і є спортсмени, то це ті, кому в спорті нічого не вдалося. Я не хочу, щоб тих людей, які бігають на антимайдані, називали спортсменами».

Учасники прес-конференції також зазначили, що якщо будуть знайдені докази причетності сумських спортсменів до розгонів майдану та масових безпорядків, їх буде відлучено від занять у нашому місті й позбавлено будь-яких спортивних звань.

Також було піднято тему оновлення влади у галузі спорту. «Має бути тотальний громадський, тренерський контроль відбору нових посадовців, щоб посади займали лише незаплямовані люди», – підсумував Віктор Чичикалов.

Алла Треус
Категорія: Новини | Переглядів: 508 | | Теги: Сергій Хоменко, Віктор Чичикалов | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: