Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Січень » 17 » Журналісти Сум - проти обмеження прав і свобод громадян
23:34
Журналісти Сум - проти обмеження прав і свобод громадян
20 січня о 15:00 у Сумському прес-клубі відбудеться прес-конференція представників ЗМІ, які висловили свою незгоду з прийнятими Верховною Радою України законами, що обмежують права та свободи громадян.

Закони «Про внесення змін до Кримінально-процесуального кодексу України щодо заочного кримінального впровадження» - № 3587, «Про внесення змін до закону України «Про судоустрій і статус суддів» та процесуальних законів щодо додаткових заходів захисту безпеки громадян» - №3879 критично обмежують права та свободи громадян: свободу слова, свободу совісті, свободу зібрань, свободу переміщень, право на висловлення власної громадянської позиції.

Прийняття та впровадження цих законів має на меті перетворити засоби масової інформації та журналістів на обслуговуючий персонал нині чинної влади, що унеможливлює об’єктивне висвітлення суспільно-політичного життя країни та зводить нанівець сам сенс професії журналіста.

У прес-конференції візьмуть участь:
- Сергій Алещенко;
- Владислав Івченко;
- Євген Положій;
- Алла Федорина.

До участi запрошуємо всi ЗМI.

Прес-конференцiя вiдбудеться 20 січня, у понеділок, у прес-залi обласного прес-клубу -
м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.
Початок о 15:00.
Категорія: Анонси | Переглядів: 455 | | Теги: Алла Федорина, Євген Положій, Сергій Алещенко, Владислав Івченко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: