Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Листопад » 08
8 листопада у Сумському прес-клубi вiдбудеться презентацiя 10 мандрiвного мiжнародного фестивалю документального кiно про права людини "Docu days".

Традицiйно фестиваль i його мандрiвну складову в Сумськiй областi представлять координатори фестивалю в Сумськiй областi Iлля Фоменко, голова Сумської обласної органiзацiї кiноосвiти, та Юлiя Тарасенко, представник Професiйної лiги соцiальних працiвникiв Сумщини, а також Олександр Казнiєнко, начальник сектору соцiально-виховної та психологiчної роботи управлiння Державної пенiтенцiарної служби України в Сумськiй областi.

До участi запрошуємо всi ЗМI.

Засiдання вiдбудеться у п'ятницю, 8.11.13 за адресою: Покровська площа 13, прес-зала обласного прес-клубу.

Початок - о 14:00.
Категория: Анонси | Просмотров: 447 | Дата: 08.11.2013 | Комментарии (0)

8 листопада у Сумському прес-клубi вiдбудеться прес-конференцiя на тему "Свiтло вiри завжди зi мною. Художник Борис Егiазарян i його виставка в Сумах".

Виставка живопису Бориса Егiазаряна експонується у "Нашiй" художнiй галереї парафiї Благовiщення Пресвятої Дiви Марiї. Тут представленi 19 картин вiрменсько-українського митця, написанi у рiзнi роки. Так сталося, що автор не змiг приїхати на вiдкриття виставки. Але у передостаннiй день роботи експозицiї, 8 листопада, Борис Егiазарян приїде до нашого мiста. У прес-клубi вiн зустрiнеться з журналiстами, а представить пана Бориса органiзатор галереї Вадим Дубодєлов.

До участi запрошуємо всi ЗМI.

Засiдання вiдбудеться у п'ятницю, 8.11.13 за адресою: Покровська площа 13, прес-зала обласного прес-клубу.

Початок - о 12:00.
Категория: Анонси | Просмотров: 397 | Дата: 08.11.2013 | Комментарии (0)

7 листопада в Сумському прес-клубі було презентовано проект Сумського обласного комітету молодіжних організацій (СОКМО) «Школа громадської активності», який буде спрямований на підвищення професійного рівня активістів громадських організацій, покращення комунікації між ними та інформаційну підтримку організацій у малих містах Сумської та Харківської областей.

Зважаючи на позитивний досвід в реалізації попередніх проектів СОКМО щодо створення та координації мережі громадських організацій, фондом National Endowment or Democracy (NED) було винесено рішення про продовження роботи організації в даному напрямку з залученням Сумської та Харківської областей.

Проект передбачає навчання та обмін необхідною інформацією представників громадських організацій та ініціативних груп громадян. Пріоритетними цільовим групами для проекту є організації-новачки, ініціативні групи громадян, які прагнуть створити громадську організацію, активні громадяни, студенти з малих міст двох областей.
... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 542 | Дата: 08.11.2013 | Комментарии (0)