Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Листопад » 29
«Професійна етика журналіста: хто має відстежувати її порушення та яка реакція на них може бути ефективною?» Засідання за «круглим столом» під такою назвою відбулося у Сумському обласному прес-клубі.

Приводом до нього стали реалії сучасної журналістики, що відобразилися зокрема у моніторингу регіональних ЗМІ, що майже два роки відбувається за проектом «Моніторинг публікацій у регіональних друкованих ЗМІ для оцінки дотримання стандартів журналістики». Ознайомлення з підсумками досліджень навряд чи може втішити когось із місцевих журналістів, адже вони засвідчують: на фоні інших регіонів, що входять до проекту – Донецької, Вінницької, Львівської областей та АР Крим – Сумщина виглядає «передовою» щодо розміщення «джинси» та відстаючою щодо дотримання стандартів якості публікацій у друкованих та Інтернет-ЗМІ.

Координатор проекту медіа-експерт Світлана ЄРЕ ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 453 | Дата: 29.11.2013 | Комментарии (0)

Незалежна профспілка найманих працівників ПАТ «Сумське НВО ім. Фрунзе» прийняла рішення про вступ до Всеукраїнського профспілкового об’єднання «Демократичні профспілки України».

Про це на засіданні «круглого столу», що відбувся в обласному прес-клубі з ініціативи Всеукраїнської профспілки «Народна солідарність» повідомив голова профспілкового комітету фрунзенців Валерій ШЕРШЕНЮК.

Без об’єднання, вважає він, профспілкам неможливо успішно боротися за свої права. Лише об’єднавшись, можна вирішити проблеми, серед яких Валерій Шешенюк називає передусім те, що підприємство не рахується з їх профспілкою, приймаючи суттєві рішення; не приймається новий колективний договір, а при цьому на ПАТ не кращі умови праці для робітників. Є й певні утиски щодо членів незалежних профспілки, що взагалі є порушенням прав людини. І якщо досі спілка не знаходила, з ким можна об’єднатися, то тепер така спільнота є – це «Демократичні профспілки України».

Лідери профспілкового об’єднання « ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 517 | Дата: 29.11.2013 | Комментарии (0)