Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Листопад » 12
Херсонщина – край вільнолюбства

Легенди донесли до наших днів славне минуле Херсонського краю. Безкраї степи колись заселяли і сармати, і скіфи. Досі туристів, що їдуть до Чорного моря, обабіч траси зустрічають скіфські кургани.
В часи, коли Катерина ІІ зруйнувала Запорізьку Січ і покріпачила Україну, козаки заснували спочатку Олешківську, а пізніше Кам’янську Січ – останній форпост козацької слави. Сюди ж, у безводний, випалений сонцем, степ, тікали кріпаки, що не могли змиритися із гіркою долею безправного раба. Козаки захищали український народ від татаро-турецьких набігів, впроваджували нову форму господарювання з гарантіями вільної праці і приватної власності. У козацьких січах завжди діяв кодекс прав і вольностей.

Ось чому Херсонщина – уособлення вільнолюбства і нескореності.
... Читати далі »
Категория: Аналітика | Просмотров: 559 | Дата: 12.11.2014 | Комментарии (0)

12 листопада в обласному прес-клубі прес-конференція з артистами Львівського академічного театру ім. Леся Курбаса.

Цей театр вже втретє на Чехов-фесті і має вже 4 дипломи цього фестивалю.

Із журналістами спілкуватиметься Олег Цьона - артист театру і Ганна Кобець - член журі фестивалю, яка розкаже про номінації цьогорічного фестивалю.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться 12 листопада, у середу, у прес-залі обласного прес-клубу - м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 15:00.
Категория: Анонси | Просмотров: 429 | Дата: 12.11.2014 | Комментарии (0)

12 листопада в обласному прес-клубі відбудеться засідання на тему "Вивчаємо англійську разом! Спільний проект ОДТРК та видавництва "Університетська книга".

"Вивчаємо англійську разом: 12 перших уроків Станіслава Дугіна" - таку робочу назву має перший цикл передач з вивчення англійської мови, що стартує незабаром на обласному телебаченні.

Ідея проекту - залучити до вивчення англійської мови осіб незалежно від віку та рівня володіння мовою. Головний критерій - бажання. А як все відбуватиметься й чи зможе кожен із сум’ян стати учасником телепрограми, на презентації розкажуть автор методики Станіслав Дугін, директор ОДТРК Микола Чернотицький і директор ВТД "Університетська книга" Родіон Кочубей.

Також журналістам буде продемонстровано фрагмент пробного запису програми.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться 12 листопада, у середу, у прес-залі обласного прес-клубу - м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.
< ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 980 | Дата: 12.11.2014 | Комментарии (0)