Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Листопад » 13

У зв’язку з політичними подіями останнього року вороги всього українського намагаються навішати на західні регіони України різноманітні принизливі ярлики. Зокрема, переконують людей, мало обізнаних зi справжніми історичними реаліями, що це – така собі затюкана провінція з ганебним менталітетом минулої підлеглості країнам Європи. Я ж, через розповідь про життя і діяльність лише одного із своїх славних земляків, хочу довести протилежне: мій край завжди був самодостатнім і прогресивним, навіть за дуже складних обставин.

Не так давно на Тернопільщині вшановували 115-річчя з дня народження видатного ідеолога й організатора сільськогосподарської кооперації Західної України Євгена Храпливого. Він народився наприкінці позаминулого століття в селі Лисівці Заліщицького району теперішньої Тернопільської області. Вихований ... Читати далі »
Категория: Аналітика | Просмотров: 531 | Дата: 13.11.2014 | Комментарии (0)

У Сумському прес-клубі презентували інтерактивну веб-платформу «Відкрите місто».

Проект «Відкрите місто» народився не вчора, – зазначає його керівник Ірина Стегній. Місто Суми було обране одним із пілотних у рамках цієї всеукраїнської програми, і робота платформи почалася в нашому обласному центрі ще минулого року, коли були підписані відповідні документи, зокрема прийняте рішення виконавчого комітету та створена робоча група для впровадження проекту в дію. Але через певні обставини, в тому числі й через ситуацію у країні, проект діяв у місті не в повну силу. Проте 25 липня цього року було підписано Меморандум про взаєморозуміння між виконавчим комітетом Сумської міської ради в особі міського голови Олександра Лисенка, Міжнародною благодійною організацією «Фонд Східна Європа» в особі президента Віктора Ляха та громадською організацію «Громадське бюро «Правозахист» в особі голови Олександра Такула. Підписанти домовилися про співпрацю з метою подальшої експлуатації та розвит ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 566 | Дата: 13.11.2014 | Комментарии (0)

14 листопада в обласному прес-клубі відбудеться прес-конференція "Громадський фонд "Суми": допоможемо пораненим разом!"

Громадський фонд "Суми" створено для допомоги пораненим бійцям із Сумщини, які знаходяться зараз в лікарнях та госпіталях по всій Україні. Фонд має унікальну базу даних по нашим землякам, що потребують допомоги.

Про те, як їм вдається знаходити закриту інформацію про поранених бійців і допомагати їм, які труднощі виникають і яких успіхів досягнуто розкажуть координатори фонду Ольга Зінченко і Анна Товстуха, а також волонтер Олександра Мартиненко.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться 14 листопада, у п’ятницю, у прес-залі обласного прес-клубу - м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 15:00.
Категория: Анонси | Просмотров: 448 | Дата: 13.11.2014 | Комментарии (0)