Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Грудень » 23
24 грудня у Сумському прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему: "Волонтерський Рух Сумщини": плани та здобутки".

З метою надання гуманітарної допомоги військовослужбовцям Сумської області, які перебувають у зоні проведення Антитерористичної операції, була утворена громадська організація "Волонтерський Рух Сумщини".

Про зібрану допомогу, виїзди до бійців у зону АТО та труднощі, що виникають і яких успіхів досягнуто, розкажуть активісти Сумської обласної громадської організації "Волонтерський Рух Сумщини" Андрій Герман, Олександр Кукса та Микола Зігунов.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться 24 грудня, у середу, у прес-залі обласного прес-клубу - м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 12:00.
Категория: Анонси | Просмотров: 844 | Дата: 23.12.2014 | Комментарии (0)

23 грудня у Сумському прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему «Українські книги, видані в діаспорі, – Сумщині».

Складні часи, які переживає сьогодні Україна, – війна на Сході та пов'язані з нею проблеми ідентифікації потребують належної освіти людей, повернення їх до своїх національних і духовних витоків, відтворення історичної пам'яті. Тож з ініціативи народного депутата України Олега Медуниці в Сумах відбудеться акція передачі книг, виданих у діаспорі в різні роки, сумським вишам та бібліотекам. Про акцію зокрема та проблему українського просвітництва загалом говоритимуть сьогоднішні відомі діячі, більшість із яких – колишні чи й теперішні члени Спілки української молоді «Сумщина», яка відзначає незабаром своє 25-річчя. Це – член вченої ради Центру досліджень визвольного руху Геннадій Іванущенко, радник голови ОДА Віктор Бобиренко, викладач СумДУ, кандидат філософських наук В’ячеслав Артюх, голова СОКМО Наталія Лучанінова.

До участі запрошуємо всі ЗМ ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 472 | Дата: 23.12.2014 | Комментарии (0)

22 грудня в обласному прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему «Школа правової безпеки: що ми можемо. Презентація проекту координаційної ради молодих юристів при Головному управлінні юстиції в Сумській області».

Як допомогти людям, які опинилися у складній правовій ситуації? Як підвищити загальний рівень правової просвіти? Яку роль у цьому процесі має відігравати громадськість? Про це говоритимуть Наталія Шестерніна, завідувачка сектору правової роботи та освіти Головного управління юстиції в Сумській області; Ігор Марченко, голова громадської ради при ГУЮ та Андрій Кнуренко, голова координаційної ради молодих юристів при Головному управлінні юстиції в Сумській області.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться 22 грудня, у понеділок, у прес-залі обласного прес-клубу - м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 12:00.
Категория: Анонси | Просмотров: 436 | Дата: 23.12.2014 | Комментарии (0)