Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Грудень » 15
16 грудня у Сумському прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему: "Тариф на проїзд у маршрутках 2,50: позиція міської влади"

У зв'язку з неможливістю через робочі плани взяти участь у прес-конференції ГО "Євромайдан" о 14:00, заступник Сумського міського голови Іван Бортнік представить позицію міської влади щодо підвищення ціни на проїзд у маршрутних таксі раніше - о 12:00.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Прес-конференція відбудеться 16 грудня, у вівторок, у прес-залі обласного прес-клубу - м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 12:00.
Категория: Анонси | Просмотров: 437 | Дата: 15.12.2014 | Комментарии (0)

16 грудня у Сумському прес-клубі відбудеться прес-конференція ГО "Євромайдан" на тему: "Тариф на проїзд у маршрутках 2,50: корупція чи провокування суспільних заворушень за сценарієм сепаратистів?"

До участі запрошені:
Наталія СЕРДЮК - голова ГО "Євромайдан";
Євген ВИНОГРАДОВ - підприємець;
Олексій МАКАРЮК - начальник штабу ГО "Патруль";
Олександр ЛИСЕНКО - Сумський міський голова;
Іван БОРТНІК - заступник Сумського міського голови.

Питання вартості проїзду в сумських маршрутках, яке активно мусується з весни 2014 р., періодично призводить до сплеску громадського протесту та загострення суспільно-політичної ситуації в м. Суми. Влада міста в особі міського голови О.Лисенка та виконкому міської ради виявилася не здатною ефективно вирішити проблему транспортного забезпечення і протистояти тиску перевізників, які вимагають необґрунтованого підвищення тарифу. Чому виконком 1 грудня встановив, як обгрунтований, тариф у розмірі 2 гр ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 442 | Дата: 15.12.2014 | Комментарии (0)