Вітаю Вас, Гість
Головна » Анонси
24 березня у Сумському прес-клубі відбудеться «круглий стіл» на тему «Сумщина без туберкульозу: реальна мета чи утопічне гасло?», ініційований громадською організацією «Клуб «Шанс» у партнерстві з Сумським обласним протитуберкульозним диспансером. 

Всесвітній день боротьби з туберкульозом надає унікальну можливість нагадати кожному мешканцю області, що:
- незважаючи на те, що туберкульоз виліковний, він щорічно забирає життя 2 мільйонів осіб у світі та продовжує залишатися «вбивцею № 1» серед усіх інфекційних захворювань
- щогодини в Україні помирає хвора на туберкульоз людина. щорічно від туберкульозу помирає більше 8тис. українців, з них понад 2 тисячі - від поєднаної інфекції туберкульоз-ВІЛ/СНІД
- кожні 15 хвилин в Україні реєструється новий випадок захворювання на туберкульоз
- кожен сотий громадянин України є потенційним джерелом зараження оточуючих туберкульозом
- можливість розвитку захворювання на ТБ серед ВІЛ–інфікованих в 34 рази перевищує показник ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 516 | Дата: 21.03.2014 | Комментарии (0)

21 березня, у п’ятницю, у прес-клубi вiдбудеться прес-конференцiя, присвячена створенню Єдиного штабу самооборони в Сумськiй областi.

У зв’язку з неабиякою актуальнiстю питань нацiональної безпеки, в Сумах створюється обласний штаб самооборони, метою якого є координацiя та взаємодiя громадських органiзацiй, силових структур, МНС, вiйськкоматiв тощо.

Про створення штабу розкажуть начальник УМВС в Сумськiй областi Анатолiй Рiчкаль, воєнний комiсар Сумської областi Юрiй Полуус, координатор єдиного штабу самооборони Анатолiй Горєвой, представники Сумський облдержадмiнiстрацiї, обласної та мiської рад.

До участi запрошуємо всi ЗМI.

Засiдання вiдбудеться 21 березня, у п'ятницю, у прес-залi обласного прес-клубу - м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 14:00.
Категория: Анонси | Просмотров: 420 | Дата: 20.03.2014 | Комментарии (0)

У п'ятницю, 21 березня в обласному прес-клубi вiдбудеться прес-конференцiя на тему: "Надання безоплатної правової допомоги: вихiд на новий рiвень в Сумськiй областi".

Громадська органiзацiя "Громадське бюро "Правозахист" в партнерствi з громадською органiзацiю "Лiга захисту" та Головним управлiнням юстицiї в Сумськiй областi почала реалiзацiю проекту "Формування сталої системи надання первинної правової допомоги в Сумської областi" в контекстi Проекту "Демократизацiя i права людини в Українi" Програми розвитку Органiзацiї Об'єднаних Нацiй.

З журналiстами спiлкуватимуться:
Iрина Стегнiй - керiвник проекту;
Нiна Шульженко - завiдувач сектору по роботi зi зверненнями громадян головного управлiння юстицiї в Сумськiй областi.

На прес-конференцiї мова йтиме про те, куди можуть звертатися жителi Сумщини якщо їм знадобилася консультацiя юриста, яку саме допомогу вони можуть отримати безкоштовно i як буде вдосконалена система надання безоплатної правової допомоги в Су ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 399 | Дата: 20.03.2014 | Комментарии (0)

19 березня в обласному прес-клубі відбудеться преc-конференція «Психологічна профілактика самогубств у Сумах».

Громадська організація «Асоціація психологічного здоров’я і профілактики самогубств» познайомить журналістів із першими результатами своєї діяльності. А насамперед розповість, що стало мотивацією для створення подібної ГО. Передусім – це ситуація з самогубствами у Сумах та Сумській області. Причини саморуйнівної поведінки, її вікові особливості та інші подібні аспекти знаходяться в полі зору фахівців організації. Практичні психологи, гештальт-терапевти Інна Пилипенко, Олена Лузан і Яна Штагер, яка очолила «Асоціацію психологічного здоров’я і профілактики самогубств», розкажуть також, із якими питаннями, окрім саморуйнівної поведінки, можна звернутися до психологів організації; чим і як може допомогти робота з психологом та у психологічній групі.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться 19 березня, у середу, у прес-залі обласного прес-клубу – м. ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 549 | Дата: 19.03.2014 | Комментарии (0)

12 березня у Сумському прес-клубi вiдбудеться презентацiя конкурсу Центру підтримки і розвитку родини «Калинове гроно», що має назву «ART-мама».

Цей конкурс ініціювали самі мами – для мам. Тих, які через свої роботи хочуть розповісти про любов до дітей, про бажання миру в своїй країні; тих, у кого достатньо любові не тільки до своїх дітей, а й до тих, які втратили свою родину. Ініціаторки конкурсу та його майбутні учасниці: прийомні мами з Путивлю – Ольга Мартиненко та Інна Балашова, із Сум – Алла Мельник та з Конотопського району – Тетяна Тютюнник. До розмови долучиться і голова ЦПРР «Калинове гроно» Ніна Чернявська. Адже конкурс «ART-мама» - це чергова акція Клубу-музею матері, що діє в Сумах з 2009 року. Виставка творчих робіт мам Сумщини буде презентована у галереї «21» у рамках традиційного Тижня взаєморозуміння «Ми всі різні, але кожен із нас заслуговує поваги».

До участi запрошуємо всi ЗМI.

Презентацiя вiдбудеться у середу, 12 березня, за адресою: Покровс ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 728 | Дата: 12.03.2014 | Комментарии (0)

11 березня у Сумському прес-клубi вiдбудеться презентацiя нового проекту Сумського обласного комiтету громадських органiзацiй "Моя гiднiсть - мiй вибiр".

Головним завданням проекту є залучення якомога бiльшої частини молодi до участi у виборах, як активних спостерiгачiв i виборцiв, пiдвищити рiвень зацiкавленостi у передвиборчому процесi та контролi за його перебiгом самими виборцями.

Проект буде реалiзовано у 7 схiдних областях України (Сумська, Харкiвська, Полтавська, Донецька, Днiпропетровська, Запорiзька, Луганська областi) та у Автономнiй Республiцi Крим.

Детальнiше про заходи у рамках проекту розкажуть представники Сумського обласного комiтету громадських органiзацiй Георгiй Сахнюк та Наталiя Лучанiнова.

До участi запрошуємо всi ЗМI.

Презентацiя вiдбудеться у вiвторок, 11 березня, за адресою: Покровська площа 13, прес-зала обласного прес-клубу.

Початок - о 12:00.
Категория: Анонси | Просмотров: 500 | Дата: 10.03.2014 | Комментарии (0)

До уваги журналістів та редакторів усіх видів ЗМІ України!

Громадська організація «Інститут розвитку регіональної преси» (в рамках «У-Медіа» Інтерньюз Нетворк за підтримки АМР США) запрошує журналістів та редакторів усіх видів ЗМІ взяти участь у одноденному семінарі (дата на вибір) «Правовий статус ЗМІ у виборчих кампаніях 2014 року».

11 березня 2014 року, Київ
12 березня 2014 року, Київ


Тренери: Людмила Панкратова та Олександр Бурмагін.

Програма:
- чинне законодавство України про вибори Президента України та місцеві вибори;
- права та обов’язки журналістів/медіа у виборчій кампанії;
- доступ до інформації під час виборчого процесу, порядок висвітлення виборчої кампанії;
- регулювання передвиборної агітації та політичної реклами;
- обмеження для журналістів та ЗМІ під час виборчої кампанії;
- відповідальність за порушення виборчого законодавства для ЗМІ та їх працівників;
- захист прав журналістів під час виборчих кам ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 498 | Дата: 04.03.2014 | Комментарии (0)

3 березня в обласному прес-клубі відбудеться презентація «Громадський сектор Сумщини – за люстрацію влади».

Громадський сектор Сумщини – об᾽єднання сумчан, що не має відношення до жодних політичних партій. Вперше учасники цього зібрання зустрілися 24 лютого. І вирішили, що об᾽єднання потрібне для громадського контролю над владою. Презентуючи свої цілі та першочергові завдання, об᾽єднання хоче запросити містян приєднуватися до їх роботи, що стосується життя кожного мешканця Сум.

Презентуватимуть об᾽єднання учасники бойових дій у Києві 18-20 лютого Віталій Кобиляцький, Богдан Баранов, Богдан Бистренко, Петро Носаль, Віталій Філатов, Марина Зігерліг, Наталія Соболівська, представник Сумського автомайдану Єгор Губенко, голова Сумської Студентської республіки Юрій Обод, підприємець Андрій Сукачов, представник Добровільної сотні Артем Гребенюк.

До участі запрошуємо всі ЗМІ. 

Засідання відбудеться 3 березня, у понеділок, у прес-залі обласного прес-клубу – м. С ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 457 | Дата: 03.03.2014 | Комментарии (0)

28 лютого у Сумському прес-клубi вiдбудеться засiдання за темою «Спортсменам – спортивний майданчик! Вiдомi сумськi тренери виступають проти залучення спортсменiв до сумнiвних полiтичних та iнших акцiй».

Залучення молодих людей їхнiми тренерами до рiзного роду проплачених акцiй є аморальним i безвiдповiдальним. Якщо хтось з керiвникiв секцiй єдиноборств або контактних видiв спорту бажає висловити свою пiдтримку якiйсь партiї, громадському руху, релiгiйнiй громадi, тощо має робити це особисто, не втягуючи молодь. Тим бiльше, коли таким тренерам платять за силовi акцiї пiдтримки. Ми будуємо нову, мирну Україну. Усi конфлiкти мають вирiшуватися виключно у правовому полi. Таку точку зору мають Заслужений тренер України з кiкбоксингу Вiктор ЧИЧИКАЛОВ i Заслужений тренер України з тхеквондо Сергiй ХОМЕНКО. На зустрiчi можлива участь i iнших представникiв сумського спортивного свiту

До участi запрошуємо всi ЗМI.

Засiдання вiдбудеться у п’ятницю, 28.02.14 за адресою: Покр ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 492 | Дата: 27.02.2014 | Комментарии (0)

21 лютого в обласному прес-клубi вiдбудеться засiдання на тему "Новi правила розмiщення зовнiшньої реклами на територiї Сум: "pro" i "contra".

17 грудня 2013 року рiшенням № 650 Сумський мiський виконавчий комiтет прийняв новi "Правила розмiщення зовнiшньої реклами на територiї м. Суми". Асоцiацiя зовнiшньої реклами України i оператори зовнiшньої реклами у Сумах вважають, що Правила не вiдповiдають iснуючому законодавству України. Окрiм того, прийнятий документ, на думку рекламiстiв, iгнорує особливостi та стандарти галузi зовнiшньої реклами в цiлому.

Точку зору на проблему висловлять на засiданнi директор ТОВ "Фабрика реклами" Кiра Захарова, приватний пiдприємець Iгор Кривошей, виконавчий директор ВОГ "Асоцiацiя зовнiшньої реклами України" Артем Бiденко, а також - запрошенi представники Сумської мiської ради.

До участi запрошуємо всi ЗМI.

Засiдання вiдбудеться 21 лютого, у п'ятницю, у прес-залi обласного прес-клубу -  м. Суми, Покровська площа, 13, ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 479 | Дата: 18.02.2014 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 9 10 11 12 13 14 »