Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Березень » 30 » Підпал автівки адвоката: помста прокурора та міліції?
09:29
Підпал автівки адвоката: помста прокурора та міліції?
30 березня в обласному прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему "Підпал автівки адвоката: помста прокурора та міліції?".

Сумський адвокат Юрій Клименко, якому 29 березня підпалили автомобіль, озвучить свою версію причин цього інциденту. Зокрема, він пов'язує цей факт зі своєю професійною діяльністю і не виключає, що до підпалу можуть бути причетні правоохоронці.

Юрій Клименко є відомим за своєю участю в багатьох резонансних справах, зокрема, в спорі між підприємцями Дашутіними і риночниками кооперативу "Майбутнє", у справі про хабар замвоєнкому, де він представляє сторону жінки, яка звинувачує співробітників сумського УБЕЗ і прокуратури у зловживанні і тиску на неї.

У прес-конференції візьмуть участь адвокат Юрій Клименко і заступник військового комісара Сумського обласного військкомату Ігор Благовєщенський. Також для надання можливості свого бачення ситуації запрошені представники прокуратури, УМВС і управління державної служби боротьби з економічною злочинністю.
 
До участі запрошуємо всі ЗМІ.
 
Засідання відбудеться 30 березня, у понеділок,  у  прес-залі обласного прес-клубу - м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.
 
Початок о 14:00.
Категорія: Анонси | Переглядів: 406 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: