Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Березень » 30
27 березня у Сумському прес-клубі розглянули роль засобів масової інформації в умовах війні та російської пропаганди. 

Медіаексперт Світлана Єременко розповіла, що українські ЗМІ не змінили редакційну політику відповідно до умов воєнного часу. Результати ж січневого і березневого моніторингів регіональних видань показують непрофесійність у висвітленні питань, пов’язаних із ситуацією на сході, а подекуди навіть замовчування суспільно-важливої інформації. Це  характерно для всіх областей України.  «Повідомлення, що з’являються, не надають практичних порад, як вижити під час окупації, натомість розповідають про давно відомі громадянам проблеми», – говорить пані Світлана.  

Експерт також розповіла, що за даними Інституту соціології у 2014 році довіра до українських засобів масової інформації катастрофічно впала, особливо серед мешканців Донбасу.  «У зоні АТО не працюють українські ЗМІ, у той час, як росі ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 423 | Дата: 30.03.2015 | Комментарии (0)

30 березня в обласному прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему "Підпал автівки адвоката: помста прокурора та міліції?".

Сумський адвокат Юрій Клименко, якому 29 березня підпалили автомобіль, озвучить свою версію причин цього інциденту. Зокрема, він пов'язує цей факт зі своєю професійною діяльністю і не виключає, що до підпалу можуть бути причетні правоохоронці.

Юрій Клименко є відомим за своєю участю в багатьох резонансних справах, зокрема, в спорі між підприємцями Дашутіними і риночниками кооперативу "Майбутнє", у справі про хабар замвоєнкому, де він представляє сторону жінки, яка звинувачує співробітників сумського УБЕЗ і прокуратури у зловживанні і тиску на неї.

У прес-конференції візьмуть участь адвокат Юрій Клименко і заступник військового комісара Сумського обласного військкомату Ігор Благовєщенський. Також для надання можливості свого бачення ситуації запрошені представники прокуратури, УМВС і управління держ ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 405 | Дата: 30.03.2015 | Комментарии (0)