Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Березень » 3 » Студенти Сумщини та Полтавщини - в протидії корупції у ВНЗ
17:44
Студенти Сумщини та Полтавщини - в протидії корупції у ВНЗ
4 березня в обласному прес-клубі Бюро аналізу політики презентує проект "Студенти Сумщини та Полтавщини - в протидії корупції у ВНЗ".

Проектом буде охоплено п'ять ВНЗ, а саме: Сумський державний університет, Сумський державний педагогічний університет ім. А.С.Макаренка, Глухівський національний педагогічний університет ім. О.Довженка, Полтавський університет економіки і торгівлі, Полтавський національний педагогічний університет ім. В.Г.Короленка.

У рамках реалізації проекту буде проведено ряд тренінгів для студентського активу обраних вузів та молодих журналістів. Слухачі навчаться правильно оформлювати та подавати запити до адміністрацій ВНЗ, управлінь, що здійснюють молодіжну політику в регіонах. Крім того у рамках проекту провадитиметься дослідницька діяльність. Експерти разом зі студентством аналізуватимуть кошториси на проживання студентів у гуртожитках, тендерні закупівлі ВНЗ, календарні плани профільних управлінь (без тендерні закупівлі).

З метою якнайширшого інформування студентського середовища Сумщини та Полтавщини про права та реальні можливості впливу на бюджетну політнику ВНЗ заплановано випуск двох документальних фільмів та інформаційні кампанії у соцмережах.

Учасники прес-конференції:
- Віктор Бобиренко, голова СОГО "Бюро аналізу політики"
- Андрій Рибалко, керівник проекту

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться 4 березня, у середу, у прес-залі обласного прес-клубу - м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 12:00.
Категорія: Анонси | Переглядів: 442 | | Теги: Андрій Рибалко, Віктор Бобиренко, Бюро аналізу політики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: