Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Червень » 08
Місцеві журналісти поділилися своїми невеличкими захопленнями та показали, чим вони займаються поза своєю професійною діяльністю.

7 червня у Сумському прес-клубі відбулося досить неформальне засідання, на якому дехто з місцевих журналістів познайомив присутніх зі своєю творчістю та захопленнями, яким вони присвячують себе у вільний час.

Аліна Журбенко, режисер «ATV», розповіла, що її хобі  – вишивка – почалося з дитинства. «Чим більше працюєш із журналістами, тим більше вони тебе надихають на вишивання української символіки», – посміхається Аліна.

Леся Кирій, прес-секретар Бюро аналізу політики, поділилася рядками віршів, на які у неї вистачає сил поза прес-релізами. Сьогодні основна людина, якій вона адресує свої емоції, це її чоловік, журналіст, співголова прес-клубу Олексій Захарченко, який уже понад рік знаходиться в АТО. Одну з таких поезій, із клубком у горлі, Леся про ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 490 | Дата: 08.06.2016 | Комментарии (0)

Досудове розслідування за фактом зникнення Сергія Лихмана триває й досі. Знайдені свідки, встановлений автомобіль викрадачів, зібрана необхідна інформація з камер відеоспостереження, але злочин  залишається не розкритим.

Місцеві журналісти та небайдужі до злочину люди  у Сумському прес-клубі спробували розібратися, чи просувається справа щодо викрадення Сергія Миколайовича Лихмана.

Нагадаємо: 18 травня 2014 року близько першої години дня Сергій Миколайович був викрадений невідомими особами поблизу свого будинку на вулиці Коротченка в Сумах.

У рамках кримінального провадження було висунуто три версії злочинів: злочин скоєно на ґрунті особистих неприязних відносин; злочин скоєно на ґрунті комерційної діяльності; злочин скоєно на ґрунті політичної та громадської діяльності. Наразі правоохоронні ограни схиляються до третьої гіпотези.

Слідчий управління Сумський області Віталій Крамаренко запевнив, що сп ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 415 | Дата: 08.06.2016 | Комментарии (0)