Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Червень » 26
Другий прес-тур сумських журналістів на Харківщину мав на меті показати, що органічне землеробство та органічна продукція є добрим шансом для України реально розвинути сільгоспсектор і вийти на закордонні ринки продукції.

Якщо земля-годувальниця хвора, чи можна розраховувати на власне здоров’я? Відповідь здається очевидною. Але далеко не всі виробники сільськогосподарської продукції замислюються над цим і продовжують активно застосовувати хімічні добрива та отрутохімікати. Ті ж, що навчилися вирощувати зерно без хімії, залишаються поза увагою держави.
Вважається, що без хімії урожаю не буде. Між тим, з 2007 року в Україні діє центр сертифікації органічної продукції Органік Стандарт, визнаний у Європейському Союзі.Отже, існує в Україні органічне землеробство?

ТЕОРІЯ І СІК ГАРБУЗА
В Інституті овочівництва і баштанництва Національної академії ... Читати далі »
Категория: Аналітика | Просмотров: 397 | Дата: 26.06.2016 | Комментарии (0)

Проект Харківського прес-клубу «Реформи – шлях до успіху», що почав здійснюватися цієї весни, дав хорошу можливість журналістам Сумщини познайомитися з досвідом сусідів-харків᾽ян.



ЇДЕМО НА ХАРКІВЩИНУ!

Проект має на меті організувати шість прес-турів журналістів Харківської, Сумської та Полтавської областей до об’єктів, установ, сільських і селищних рад, найбільш успішних підприємств, господарств, де громадська та приватна ініціативи впливають на якість життя людей і громад у цілому. Проект спрямований на поліпшення поінформованості мешканців областей про хід децентралізації, декомунізації, антикорупційної та інших реформ, їхній вплив на загальне становище людей, рівень життя, поліпшення соціальних стандартів, якість надання медичних, освітніх, транспортних послуг, подолання негативних стереотипів, сформованих російськими пропагандистськими телеканалами.

Харківський прес-клуб  здійснює проект у партнерстві ... Читати далі »
Категория: Аналітика | Просмотров: 448 | Дата: 26.06.2016 | Комментарии (0)