Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Червень » 21
Фестиваль історичної реконструкції «Стара Фортеця. Подорож крізь століття»  відчиняє свої двері перед гостями свята.

16 червня в «Суми News» відбулася прес-конференція з приводу цього заходу, на якій був присутній міський голова Тростянця Юрій Бова. Він сказав, що місто на всі 100 % готове до проведення грандіозної  події року.

25-26-27 червня в місті Тростянець Сумської області відбудеться сьомий міжнародний фестиваль «Стара Фортеця. Подорож крізь століття». Місце проведення дійства – унікальна пам’ятка архітектури XVIII століття фортеця Круглий двір. Цього року захід буде ще більш масштабнішим  за кількістю лицарів і триватиме три дні. Близько 200 бійців із-за кордону зійдуться в безкомпромісних командних, професійних та індивідуальних боях. На фестивалі змагатимуться представники Ізраїлю, Казахстану, Молдови та України.

 Усі присутні матимуть змогу поринути в атмосферу козацтва ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 474 | Дата: 21.06.2016 | Комментарии (0)

Веб-портал органів виконавчої влади Сумщини планують оновити та удосконалити.

17 червня у Сумському прес-клубі відбулося засідання профі-студії на тему «Яким бути веб-порталу органів виконавчої влади Сумщини?», на якій журналісти та чиновники обговорювали недоліки сайтів виконавчої влади.

«А чи зручний сайт обласної адміністрації для вас, як споживача?» – передусім поцікавилася модератор зустрічі у  начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Сумської обласної державної адміністрації Сергія Над’ярного. Він зазначив, що сайт, справді, має незручну структуру, через що важко знайти статистичні та аналітичні дані; покритикував дизайн веб-порталу, який, на його думку, є застарілим. «Нещодавні зміни в законодавстві дали змогу дизайнерам самостійно обирати зовнішній вигляд сайту. Це дозволить оновити обличчя веб-порталу органів виконавчої влади Сумщини», – сказав Сергій Над& ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 527 | Дата: 21.06.2016 | Комментарии (0)