Вітаю Вас, Гість
Головна » Анонси

4 липня в обласному прес-клубі відбудеться засідання «круглого столу» на тему «Оновлення тролейбусного парку КП СМР «Електроавтотранс».

Проблема тролейбусників відома усім сум'янам. На засіданні передусім піде мова про тендер на закупівлю тролейбусів. Буде представлена думка громадських активістів, експертів, представників міської влади та КП СМР «Електроавтотранс». Зокрема до спілкування запрошені директор КП СМР «Електроавтотранс» Олександр Перчаков, Сумський міський голова Олександр Лисенко, експерт із питань громадського транспорту Іван Черниш (місто Київ), голова Сумської міської організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Дмитро Лантушенко, голова Сумського обласного осередку ВМГО «Молодь демократичного альянсу» Дмитро Шестернєв, засновник ініціативного співтовариства у соціальних мережах «Сумський тролейбус» Євген Кузьмичов, журналіст, який спеціалізується на проблемі ... Читати далі »

Категория: Анонси | Просмотров: 609 | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

4 липня в обласному прес-клубі відбудеться прес-конференція «За єдність Майдану, за єдність громади Сумщини».

Які протиріччя розділили раду Майдану Сум? Які принципові суперечності не дають знайти порозуміння громадським активістам? Чи проблема, традиційно, в тому, ще де є два українці, там уже є три гетьмани? Чи мова справді про відданість або ж не відданість ідеям революції гідності?

Пояснити це мають на меті самі активісти – з обох сторін непорозуміння.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться 4 липня, у п'ятницю, у прес-залі обласного прес-клубу – м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 12:00.


 

Категория: Анонси | Просмотров: 489 | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

25 червня в обласному прес-клубі відбудеться прес-конференція "Бухгалтер! Кращий наш бухгалтер! Представлення конкурсу "Кращий бухгалтер України-2014".

В Україні до революції 1917 року бухгалтер міг суттєво впливати на справи компанії. За роки радянської влади він поступово втратив свою провідну роль. Бухгалтерський облік практично не впливав на економіку підприємства. Це ставлення перейшло і у наш час. Скажімо, згідно з дослідженнями, лише 10% власників/директорів чекають від бухгалтера стратегічних рекомендацій щодо використання ресурсів компанії. Натомість опитування засвідчує: головний бухгалтер вимоги податкових органів виконує на 100%, а вимоги власника/директора - на 50%.

Про ці та інші цікаві факти, а також про умови конкурсу з журналістами говоритимуть голова обласного осередку ВГО "Всеукраїнський бухгалтерський клуб" Олена Грудіна та сертифікований аудитор, судовий експерт Міністерства юстиції України, член спілок аудиторів України ... Читати далі »

Категория: Анонси | Просмотров: 695 | Дата: 24.06.2014 | Комментарии (0)

23 червня у Сумському прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему "Допомога Сумському артполку".

З журналістами спілкуватимуться волонтери, випускники Сумського артилерійського училища Юрій Сінько і Сергій Зубов.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Захід відбудеться у понеділок, 23.06.14, за адресою: Покровська площа 13, прес-зала обласного прес-клубу.

Початок - о 14:00.


 

Категория: Анонси | Просмотров: 754 | Дата: 20.06.2014 | Комментарии (0)

19 червня у Сумському прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему "Фестиваль "Студреспубліка-2014", вибори нового студентського мера і ще багато цікавого - для молоді".

З журналістами спілкуватимуться начальник управління молоді і спорту Сумської ОДА Дмитро Лантушенко, депутат Сумської міської ради, голова комітету з гонок на прискорення Автомобільної Федерації України Вадим Лисий, голова обласної та координатор у Сумській області всеукраїнської ГО "Студреспубліка" Юрій Обод, заступник голови ОГО "Студреспубліка", координатор мультимедійної частини фестивалю "Студреспубліка-2014" Артур Курсенко.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Захід відбудеться у четвер, 19.06.14, за адресою: Покровська площа 13, прес-зала обласного прес-клубу.

Початок - о 12:00.


 

Категория: Анонси | Просмотров: 425 | Дата: 18.06.2014 | Комментарии (0)

16 червня в обласному прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему "Сумщина запрошує дітей на ювілейний табір «Коловрат»".

Десять років – саме стільки налічує історія Патріотичного наметового табору «Коловрат», який збирає юних українців на Сумщині. 1-14 липня 2014 року відбудеться десятий табір, організований Сумським осередком «Молодіжного Націоналістичного Конгресу» для виховання молоді у дусі патріотизму.

Виступаючі:
Ольшанський Мирослав – комендант табору;
Лучанінова Наталка – член Проводу табору;
Романченко Кароліна – учасник табору 2013 р, член Проводу 2014 р.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Прес-конференція відбудеться 16 червня, у понеділок, у прес-залі обласного прес-клубу - м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх

Початок о 12:00.


 

Категория: Анонси | Просмотров: 484 | Дата: 15.06.2014 | Комментарии (0)

12 червня в обласному прес-клубі на вимогу журналістського загалу відбудеться прес-конференція на тему "Порушення прав сумських журналістів і результати розслідування цих справ".
 
Про справу Євгена Положія та Олени Адаменко нам розкажуть заступник начальника управління МВС у Сумській області Руслан Скрипник і прес-секретар прокутатури області Марина Фільченко.
 
До участі запрошуємо всі ЗМІ.
 
Засідання відбудеться 12 червня, у четвер,  у  прес-залі обласного прес-клубу -  
м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх

- після медіа-заходу "Ми - проти себе? Маніпулятивні технології ЗМІ як знаряддя в інформаційній війні проти України".

Початок о 15:30.

Категория: Анонси | Просмотров: 463 | Дата: 12.06.2014 | Комментарии (0)

12 червня в обласному прес-клубі відбудеться засідання профі-студії за темою «Ми – проти себе? Маніпулятивні технології ЗМІ як знаряддя в інформаційній війні проти України».

Професійна дискусія за участі всіх зацікавлених пропонує визначитися: чи є дрібниці у діяльності ЗМІ та журналістів – у тому числі місцевих ЗМІ, коли мова йде про інформаційну безпеку держави? Чи розуміємо ми механізми цих маніпуляцій? Свідомо їх застосовуємо чи ні? Даючи поблажку собі щодо таких «дрібниць», як «джинса», як культура мови та мовлення, чи не руйнуємо ми довіру до своїх медіа?

Сьогодні Україна програла інформаційну війну принаймні на частині територій держави. Чи впевнені ми, що тут, поруч нас, ця війна не відбувається? І що ми робимо для того, щоб Україна в ній не програла?

Говоритимемо про це з Антоніною Кохан, начальником управління інформаційної політики та зовнішніх зв’язків Сумської міської ради; Аллою Євграфовою, к ... Читати далі »

Категория: Анонси | Просмотров: 523 | Дата: 12.06.2014 | Комментарии (0)

11 червня в обласному прес-клубі відбудеться засідання на тему "Оптимізація обласної мережі інтернатних закладів: за чи проти дитини?"

Сьогодні йде мова про закриття інтернатних закладів області. На часі - вирішення питання щодо Гребениківської (Тростянецький район) і Роменської шкіл-інтернатів. Які проблеми це тягне за собою? Як їх вирішувати? Чи на користь конкретної дитини подібна постановка питання чи закриття інтернатів піде на шкоду їх вихованцям? Про це говоритимуть на засіданні радник голови Сумської ОДА Віктор Бобиренко, голова ГО "Центр підтримки і розвитку родини "Калинове гроно" Ніна Чернявська, мова йде про запрошення когось із керівників інтернатних закладів - це наразі вирішується.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться 11 червня, у середу, у прес-залі обласного прес-клубу - м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 14:00.


 

Категория: Анонси | Просмотров: 436 | Дата: 10.06.2014 | Комментарии (0)

2 червня в обласному прес-клубі відбудеться прес-конференція, присвячена створенню штабу пошуку лідера Сумського УДАРа Сергія Лихмана.

До штабу, координатором якого є заступник голови Сумської обласної організації політичної партії "УДАР Віталія Кличка" Олександр Сугоняко, увійшли представники партії УДАР – керівники районних організацій, партійці, друзі Сергія Лихмана, представники органів внутрішніх справ, представники ГО "Майдан", Самооборони та інших громадських організацій.

На прес-конференції буде повідомлено про останні новини щодо розслідування зникнення Сергія Лихмана, стратегію пошуку тощо.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться 2 червня, у понеділок, у прес-залі обласного прес-клубу - м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 14:00.


 

Категория: Анонси | Просмотров: 415 | Дата: 01.06.2014 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 13 14 »