Вітаю Вас, Гість
Головна » Анонси

У середу, 28 травня, о 12:00 у Сумському обласному прес-клубі відбудеться прес-конференція щодо результатів виборів на Сумщині.

Про вибори будуть розповідати офіційні представники передвиборчого штабу Петра Порошенка у Сумській області:
- Олександр Сугоняко, заступник голови Сумської обласної організації політичної партії "УДАР Віталія Кличка", довірена особа Петра Порошенка;
- Дмитро Лантушенко, керівник Сумського міського передвиборчого штабу Петра Порошенка, голова Сумської міської організації політичної партії "УДАР Віталія Кличка";
- Костянтин Малишев, керівник передвиборчого штабу №163 (центр - місто Ромни), голова Роменської міської організації політичної партії "УДАР Віталія Кличка".

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Прес-конференція відбудеться 28 травня, у cереду, у прес-залі обласного прес-клубу - м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о ... Читати далі »

Категория: Анонси | Просмотров: 533 | Дата: 27.05.2014 | Комментарии (0)

16 травня у Сумському прес-клубі відбудеться презентація консультаційно-просвітницького Центру по роботі з узалежненими.

Метою Центру є проведення духовно-просвітницької роботи із залежними від алкоголю та їх сім'ями. У презентації візьмуть участь о. д-р. Андрій Логін - голова патріаршої комісії в справах душпастирства охорони здоров’я; Сергій Бутенко - начальник управління охорони здоров'я облдержадміністрації; Олексій Крупко - головний лікар Сумського обласного наркодиспансеру; о. Аристарх Дядя - керівник Центру; Тетяна Ємельяненко - психолог Центру.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться у п'ятницю, 16.05.14 за адресою: Покровська площа 13, прес-зала обласного прес-клубу.

Початок - о 12:00.


 

Категория: Анонси | Просмотров: 502 | Дата: 14.05.2014 | Комментарии (0)

13 травня в Сумському прес-клубі відбудеться круглий стіл на тему "Перебіг виборчої кампанії в Україні і в Сумах".

Представники громадських організацій та політичних партій обговорять перебіг кампаній з виборів президента України та Сумського міського голови. Участь у круглому столі візьмуть, зокрема, голова Конгресу української інтелігенції Сумщини Віктор Казбан, голова Сумської обласної організації Товариства "Просвіта" Олексій Шевченко, виконавчий директор Сумської обласної громадської організації "Бюро аналізу політики" Олег Очкалов, представники партій "УДАР", ВО "Свобода", ВО "Батьківщина".

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться у вівторок, 13 травня, за адресою: Покровська площа 13, прес-зала обласного прес-клубу.

Початок - о 14:00.


 

Категория: Анонси | Просмотров: 416 | Дата: 12.05.2014 | Комментарии (0)

12 травня в Сумському прес-клубі відбудеться звітна прес-конференція проекту "ВНЗ - для студентів, а не студенти - для ВНЗ".

Проект виконувався СОМГО "Студентське братство Сумщини", Полтавською міською МГО "Студентська республіка", Конотопською міською МГО "Конотопський студентський парламент" протягом червня 2013 - травня 2014 року.

Про проблеми, з якими в першу чергу боровся проект, та про його результати розповість керівник проекту Дмитро Тіщенко.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Прес-конференція відбудеться у понеділок, 12 травня, за адресою: Покровська площа 13, прес-зала обласного прес-клубу.

Початок - о 13:00.


 

Категория: Анонси | Просмотров: 484 | Дата: 11.05.2014 | Комментарии (0)

8 травня в Сумському прес-клубі відбудеться презентація інформаційної кампанії «Прийди на вибори! Захисти державу!»

Інформаційна кампанія стартувала у 16 областях України, в тому числі і в Сумській, і має на меті охопити не лише великі міста, а й маленькі села та селища. Організатором просвітнього проекту є мережа «Громадські ініціативи України».

Детальніше про кампанію розкажуть координатор мережі «Громадські ініціативи України» в Сумській області, голова Сумського обласного комітету молодіжних організацій Георгій Сахнюк та керівник анонсованого проекту Наталія Лучанінова.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Презентація відбудеться у четвер, 8 травня, за адресою: Покровська площа 13, прес-зала обласного прес-клубу.

Початок - о 12:00.


 

Категория: Анонси | Просмотров: 392 | Дата: 07.05.2014 | Комментарии (0)

7 травня в профі-студії Сумського прес-клубу відбудеться професійне спілкування з головним редактором газети "Панорама" Євгеном Положієм на тему "Як журналісту зберегти себе".

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Зустріч відбудеться у середу, 7 травня, за адресою: Покровська площа 13, прес-зала обласного прес-клубу.

Початок - об 11:00.


 

Категория: Анонси | Просмотров: 492 | Дата: 05.05.2014 | Комментарии (0)

30 квітня в Сумському прес-клубі відбудеться ініціативи обласного осередку "Молоді Демократичного Альянсу" відбудеться обговорення на тему: "Реальна ціна закордонного паспорта".

На обговорення офіційно були запрошені прокурор Сумської області Петров В.Г. та начальник управління Державної міграційної служби в Сумській області Семеног Ю.Д.

Під час дискусії будуть обговоренні такі нагальні питання як: - законна ціна закордонного паспорту, - черги в паспортному столі, - діяльність ДП "Документ" у процесі видачі та оформлення закордонного паспорта.

Нагадаємо: минулої п’ятниці активісти пікетували прокуратуру з вимогою усунути порушення з оформлення закордонного паспорту.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться у середу, 30 квітня, за адресою: Покровська площа 13, прес-зала обласного прес-клубу.

Початок - о 12:00.

Категория: Анонси | Просмотров: 530 | Дата: 29.04.2014 | Комментарии (0)

Шановні колеги!

Маємо шанс поглибити свої знання з досить важливої теми – наркотиків. Цей шанс дає нам Клуб «Шанс», із яким уже працювало немало журналістів. У програмі тренінгу – оголошення конкурсу для журналістів на дану тематику.

22-23 квітня 2014 року громадська організація Клуб «Шанс» у партнерстві з Сумським прес-клубом проведе тренінг для журналістів «Відверто про наркотики: краще знати, ніж вважати». Тренінг відбудеться за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Тема наркотиків, здається, обговорена чи не всіма і кожен із нас має своє судження про питання. Втім, вона досить непроста і точка зору, нав᾽язана суспільству, неповно розкриває всі аспекти даної соціальної проблеми. З᾽ясувати законодавчі нюанси, дізнатися нову інформацію від медиків і громадських діячів, психологів і медійників, взяти інтерв᾽ю у наркозалежних ви зможете на цьому тренінгу.

Сподіваємося, отримав ... Читати далі »

Категория: Анонси | Просмотров: 462 | Дата: 18.04.2014 | Комментарии (0)

9 квітня у Сумському прес-клубі відбудеться прес-конференція за темою "Сумському артилерійському полку - підтримка сумчан!".

Благодійна організація "Благодійний фонд підтримки військовослужбовців Сумського артилерійського полку та членів їх сімей" розпочала діяльність із збору та надання допомоги полку-землякові. Що вже зроблено, які плани організації та як можуть до її справ долучитися сумчани, розкажуть на зібранні голова правління БО Володимир Конорєв, член правління Олексій Рудаков і представник організації ветеранів Афганістану, прізвище якого наразі уточнюється.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться у середу, 09.04.14 за адресою: Покровська площа 13, прес-зала обласного прес-клубу.

Початок - об 12:00.
 

Категория: Анонси | Просмотров: 464 | Дата: 08.04.2014 | Комментарии (0)

8 квітня у Сумському прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему: "Старт виборчої кампанії та офіційне знайомство з представниками передвиборчої кампанії Петра Порошенка в Сумській області".

Із журналiстами спiлкуватимуться:

  • Сергій Лихман - керівник Сумського обласного предвиборчого штабу кандидата в Президенти Петра Порошенка;
  • Микола Трофименко - довірена особа кандидата в Президенти Петра Порошенка у місті Суми.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Презентація відбудеться у вівторок, 8 квітня, за адресою: Покровська площа 13, прес-зала обласного прес-клубу.

Початок - о 12:00.


 

Категория: Анонси | Просмотров: 439 | Дата: 07.04.2014 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 8 9 10 11 12 13 14 »