Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

12 червня в обласному прес-клубі відбудеться засідання профі-студії за темою «Ми – проти себе? Маніпулятивні технології ЗМІ як знаряддя в інформаційній війні проти України».

Професійна дискусія за участі всіх зацікавлених пропонує визначитися: чи є дрібниці у діяльності ЗМІ та журналістів – у тому числі місцевих ЗМІ, коли мова йде про інформаційну безпеку держави? Чи розуміємо ми механізми цих маніпуляцій? Свідомо їх застосовуємо чи ні? Даючи поблажку собі щодо таких «дрібниць», як «джинса», як культура мови та мовлення, чи не руйнуємо ми довіру до своїх медіа?

Сьогодні Україна програла інформаційну війну принаймні на частині територій держави. Чи впевнені ми, що тут, поруч нас, ця війна не відбувається? І що ми робимо для того, щоб Україна в ній не програла?

Говоритимемо про це з Антоніною Кохан, начальником управління інформаційної політики та зовнішніх зв’язків Сумської міської ради; Аллою Євграфовою, к ... Читати далі »

Категория: Анонси | Просмотров: 526 | Дата: 12.06.2014 | Комментарии (0)

11 червня в обласному прес-клубі відбудеться засідання на тему "Оптимізація обласної мережі інтернатних закладів: за чи проти дитини?"

Сьогодні йде мова про закриття інтернатних закладів області. На часі - вирішення питання щодо Гребениківської (Тростянецький район) і Роменської шкіл-інтернатів. Які проблеми це тягне за собою? Як їх вирішувати? Чи на користь конкретної дитини подібна постановка питання чи закриття інтернатів піде на шкоду їх вихованцям? Про це говоритимуть на засіданні радник голови Сумської ОДА Віктор Бобиренко, голова ГО "Центр підтримки і розвитку родини "Калинове гроно" Ніна Чернявська, мова йде про запрошення когось із керівників інтернатних закладів - це наразі вирішується.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться 11 червня, у середу, у прес-залі обласного прес-клубу - м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 14:00.


 

Категория: Анонси | Просмотров: 440 | Дата: 10.06.2014 | Комментарии (0)

2 червня в обласному прес-клубі відбудеться прес-конференція, присвячена створенню штабу пошуку лідера Сумського УДАРа Сергія Лихмана.

До штабу, координатором якого є заступник голови Сумської обласної організації політичної партії "УДАР Віталія Кличка" Олександр Сугоняко, увійшли представники партії УДАР – керівники районних організацій, партійці, друзі Сергія Лихмана, представники органів внутрішніх справ, представники ГО "Майдан", Самооборони та інших громадських організацій.

На прес-конференції буде повідомлено про останні новини щодо розслідування зникнення Сергія Лихмана, стратегію пошуку тощо.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться 2 червня, у понеділок, у прес-залі обласного прес-клубу - м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 14:00.


 

Категория: Анонси | Просмотров: 420 | Дата: 01.06.2014 | Комментарии (0)

21 травня у Виставкому центрі «Іллінський» відбулася прес-конференція, присвячена проблемі безпліддя та шляхів його подолання. Ініціював захід український Центр репродукції людини «Клініка професора Феськова».

Доктор медичних наук, професор Олександр Феськов розповів про основні перепони у лікуванні безпліддя. На його думку, на це питання варто більше звертати уваги, оскільки 16-17 % пар українців (що складає більше мільйона) мають як малі, так і великі проблеми із продовженням роду.

«В Україні процес виявлення та подолання причин недуга займає 5-10 років, у той час, як у країнах Європи реабілітація проходить за 2-3 роки», – зазначив фахівець.

Річ у тім, що у нашій країні існує ряд факторів, які заважають процесу лікування безпліддя.

До таких належить відсутність фінансування. За ... Читати далі »

Категория: Новини | Просмотров: 549 | Дата: 27.05.2014 | Комментарии (0)

У середу, 28 травня, о 12:00 у Сумському обласному прес-клубі відбудеться прес-конференція щодо результатів виборів на Сумщині.

Про вибори будуть розповідати офіційні представники передвиборчого штабу Петра Порошенка у Сумській області:
- Олександр Сугоняко, заступник голови Сумської обласної організації політичної партії "УДАР Віталія Кличка", довірена особа Петра Порошенка;
- Дмитро Лантушенко, керівник Сумського міського передвиборчого штабу Петра Порошенка, голова Сумської міської організації політичної партії "УДАР Віталія Кличка";
- Костянтин Малишев, керівник передвиборчого штабу №163 (центр - місто Ромни), голова Роменської міської організації політичної партії "УДАР Віталія Кличка".

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Прес-конференція відбудеться 28 травня, у cереду, у прес-залі обласного прес-клубу - м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о ... Читати далі »

Категория: Анонси | Просмотров: 537 | Дата: 27.05.2014 | Комментарии (0)

16 травня у Сумському прес-клубі відбудеться презентація консультаційно-просвітницького Центру по роботі з узалежненими.

Метою Центру є проведення духовно-просвітницької роботи із залежними від алкоголю та їх сім'ями. У презентації візьмуть участь о. д-р. Андрій Логін - голова патріаршої комісії в справах душпастирства охорони здоров’я; Сергій Бутенко - начальник управління охорони здоров'я облдержадміністрації; Олексій Крупко - головний лікар Сумського обласного наркодиспансеру; о. Аристарх Дядя - керівник Центру; Тетяна Ємельяненко - психолог Центру.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться у п'ятницю, 16.05.14 за адресою: Покровська площа 13, прес-зала обласного прес-клубу.

Початок - о 12:00.


 

Категория: Анонси | Просмотров: 509 | Дата: 14.05.2014 | Комментарии (0)

13 травня в Сумському прес-клубі відбудеться круглий стіл на тему "Перебіг виборчої кампанії в Україні і в Сумах".

Представники громадських організацій та політичних партій обговорять перебіг кампаній з виборів президента України та Сумського міського голови. Участь у круглому столі візьмуть, зокрема, голова Конгресу української інтелігенції Сумщини Віктор Казбан, голова Сумської обласної організації Товариства "Просвіта" Олексій Шевченко, виконавчий директор Сумської обласної громадської організації "Бюро аналізу політики" Олег Очкалов, представники партій "УДАР", ВО "Свобода", ВО "Батьківщина".

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться у вівторок, 13 травня, за адресою: Покровська площа 13, прес-зала обласного прес-клубу.

Початок - о 14:00.


 

Категория: Анонси | Просмотров: 422 | Дата: 12.05.2014 | Комментарии (0)

12 травня в Сумському прес-клубі відбудеться звітна прес-конференція проекту "ВНЗ - для студентів, а не студенти - для ВНЗ".

Проект виконувався СОМГО "Студентське братство Сумщини", Полтавською міською МГО "Студентська республіка", Конотопською міською МГО "Конотопський студентський парламент" протягом червня 2013 - травня 2014 року.

Про проблеми, з якими в першу чергу боровся проект, та про його результати розповість керівник проекту Дмитро Тіщенко.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Прес-конференція відбудеться у понеділок, 12 травня, за адресою: Покровська площа 13, прес-зала обласного прес-клубу.

Початок - о 13:00.


 

Категория: Анонси | Просмотров: 490 | Дата: 11.05.2014 | Комментарии (0)

Питання роздержавлення то активно обговорюється, то спускається на гальмах вже багато років. При кожній владі та новому президенті політики клянуться відпустити ЗМІ у «вільне плавання», а коли доходить до справи, просто забалакують цю тему.

17 квітня медіаспільнота та небайдужа громадськість отримали радісну звістку про ухвалення законів щодо створення суспільного телебачення та про доступ до публічної інформації. Але цю бочку меду, що її подарували журналістам і своїм виборцям депутати, зіпсувала ложка дьогтю. Верховна Рада неочікувано провалила такий необхідний законопроект«Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації». За нього проголосували лише 204 народні депутати.

Ситуація в регіональних медіа

«Ми все розуміємо, але змінити нічого не в змозі, ... Читати далі »

Категория: Аналітика | Просмотров: 618 | Дата: 11.05.2014 | Комментарии (0)

8 травня в Сумському прес-клубі відбудеться презентація інформаційної кампанії «Прийди на вибори! Захисти державу!»

Інформаційна кампанія стартувала у 16 областях України, в тому числі і в Сумській, і має на меті охопити не лише великі міста, а й маленькі села та селища. Організатором просвітнього проекту є мережа «Громадські ініціативи України».

Детальніше про кампанію розкажуть координатор мережі «Громадські ініціативи України» в Сумській області, голова Сумського обласного комітету молодіжних організацій Георгій Сахнюк та керівник анонсованого проекту Наталія Лучанінова.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Презентація відбудеться у четвер, 8 травня, за адресою: Покровська площа 13, прес-зала обласного прес-клубу.

Початок - о 12:00.


 

Категория: Анонси | Просмотров: 397 | Дата: 07.05.2014 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 26 27 28 29 30 ... 33 34 »