Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

7 травня в профі-студії Сумського прес-клубу відбудеться професійне спілкування з головним редактором газети "Панорама" Євгеном Положієм на тему "Як журналісту зберегти себе".

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Зустріч відбудеться у середу, 7 травня, за адресою: Покровська площа 13, прес-зала обласного прес-клубу.

Початок - об 11:00.


 

Категория: Анонси | Просмотров: 493 | Дата: 05.05.2014 | Комментарии (0)

30 квітня в Сумському прес-клубі відбудеться ініціативи обласного осередку "Молоді Демократичного Альянсу" відбудеться обговорення на тему: "Реальна ціна закордонного паспорта".

На обговорення офіційно були запрошені прокурор Сумської області Петров В.Г. та начальник управління Державної міграційної служби в Сумській області Семеног Ю.Д.

Під час дискусії будуть обговоренні такі нагальні питання як: - законна ціна закордонного паспорту, - черги в паспортному столі, - діяльність ДП "Документ" у процесі видачі та оформлення закордонного паспорта.

Нагадаємо: минулої п’ятниці активісти пікетували прокуратуру з вимогою усунути порушення з оформлення закордонного паспорту.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться у середу, 30 квітня, за адресою: Покровська площа 13, прес-зала обласного прес-клубу.

Початок - о 12:00.

Категория: Анонси | Просмотров: 530 | Дата: 29.04.2014 | Комментарии (0)

Навчання за темою «Відверто про наркотики: краще знати, ніж вважати» було проведене для професійних журналістів регіону та студентів кафедри журналістики Сумського державного університету. Ініціювала тренінг громадська організація «Клуб «Шанс», заручившись підтримкою Сумського прес-клубу. Захід став можливим завдяки підтримці Міжнародного фонду «Відродження».

«Перший досвід проведення тренінгів для журналістів ми отримали, коли розпочинали інформаційну кампанію, спрямовану на забезпечення доступу до діагностики та лікування вірусних гепатитів, – говорить голова «Клубу «Шанс» Олексій Загребельний. – Тоді зрозуміли, що така робота є справді ефективною, адже від журналістів значною мірою залежить, наскільки освіченим із того чи іншого питання буде широкий загал».

Тема ... Читати далі »

Категория: Новини | Просмотров: 553 | Дата: 26.04.2014 | Комментарии (0)

Шановні колеги!

Маємо шанс поглибити свої знання з досить важливої теми – наркотиків. Цей шанс дає нам Клуб «Шанс», із яким уже працювало немало журналістів. У програмі тренінгу – оголошення конкурсу для журналістів на дану тематику.

22-23 квітня 2014 року громадська організація Клуб «Шанс» у партнерстві з Сумським прес-клубом проведе тренінг для журналістів «Відверто про наркотики: краще знати, ніж вважати». Тренінг відбудеться за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Тема наркотиків, здається, обговорена чи не всіма і кожен із нас має своє судження про питання. Втім, вона досить непроста і точка зору, нав᾽язана суспільству, неповно розкриває всі аспекти даної соціальної проблеми. З᾽ясувати законодавчі нюанси, дізнатися нову інформацію від медиків і громадських діячів, психологів і медійників, взяти інтерв᾽ю у наркозалежних ви зможете на цьому тренінгу.

Сподіваємося, отримав ... Читати далі »

Категория: Анонси | Просмотров: 462 | Дата: 18.04.2014 | Комментарии (0)

9 квітня у Сумському прес-клубі відбудеться прес-конференція за темою "Сумському артилерійському полку - підтримка сумчан!".

Благодійна організація "Благодійний фонд підтримки військовослужбовців Сумського артилерійського полку та членів їх сімей" розпочала діяльність із збору та надання допомоги полку-землякові. Що вже зроблено, які плани організації та як можуть до її справ долучитися сумчани, розкажуть на зібранні голова правління БО Володимир Конорєв, член правління Олексій Рудаков і представник організації ветеранів Афганістану, прізвище якого наразі уточнюється.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться у середу, 09.04.14 за адресою: Покровська площа 13, прес-зала обласного прес-клубу.

Початок - об 12:00.
 

Категория: Анонси | Просмотров: 464 | Дата: 08.04.2014 | Комментарии (0)

8 квітня у Сумському прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему: "Старт виборчої кампанії та офіційне знайомство з представниками передвиборчої кампанії Петра Порошенка в Сумській області".

Із журналiстами спiлкуватимуться:

  • Сергій Лихман - керівник Сумського обласного предвиборчого штабу кандидата в Президенти Петра Порошенка;
  • Микола Трофименко - довірена особа кандидата в Президенти Петра Порошенка у місті Суми.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Презентація відбудеться у вівторок, 8 квітня, за адресою: Покровська площа 13, прес-зала обласного прес-клубу.

Початок - о 12:00.


 

Категория: Анонси | Просмотров: 439 | Дата: 07.04.2014 | Комментарии (0)

24 березня у Сумському прес-клубі відбудеться «круглий стіл» на тему «Сумщина без туберкульозу: реальна мета чи утопічне гасло?», ініційований громадською організацією «Клуб «Шанс» у партнерстві з Сумським обласним протитуберкульозним диспансером. 

Всесвітній день боротьби з туберкульозом надає унікальну можливість нагадати кожному мешканцю області, що:
- незважаючи на те, що туберкульоз виліковний, він щорічно забирає життя 2 мільйонів осіб у світі та продовжує залишатися «вбивцею № 1» серед усіх інфекційних захворювань
- щогодини в Україні помирає хвора на туберкульоз людина. щорічно від туберкульозу помирає більше 8тис. українців, з них понад 2 тисячі - від поєднаної інфекції туберкульоз-ВІЛ/СНІД
- кожні 15 хвилин в Україні реєструється новий випадок захворювання на туберкульоз
- кожен сотий громадянин України є потенційним джерелом зараження оточуючих туберкульозом
- можливість розвитку захворювання на ТБ серед ВІЛ–інфікованих в 34 рази перевищує показник ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 522 | Дата: 21.03.2014 | Комментарии (0)

21 березня у Сумському прес-клубі презентували новий проект «Громадського бюро «Правозахист», спрямований на створення ефективної системи надання безоплатної первинної правової допомоги.

Громадська організація «Громадське бюро «Правозахист» в партнерстві з громадською організацію «Ліга захисту» та Головним управлінням юстиції в Сумській області розпочала реалізацію проекту «Формування сталої системи надання первинної правової допомоги в Сумської області» в контексті Проекту «Демократизація і права людини в Україні» Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй.

Проект має на меті поширити позитивний досвід співпраці органів місцевого самоврядування, головного управління юстиції та громадських організацій міста Суми на периферію: районні центри, малі міста та села Сумської області.

В його рамках буде створена ефективна система надання безоплатної первинної правової допомоги у пілотних районних центрах Сумської області (в запропонованому проекті це Буринь, Охтирка ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 554 | Дата: 21.03.2014 | Комментарии (0)

21 березня, у п’ятницю, у прес-клубi вiдбудеться прес-конференцiя, присвячена створенню Єдиного штабу самооборони в Сумськiй областi.

У зв’язку з неабиякою актуальнiстю питань нацiональної безпеки, в Сумах створюється обласний штаб самооборони, метою якого є координацiя та взаємодiя громадських органiзацiй, силових структур, МНС, вiйськкоматiв тощо.

Про створення штабу розкажуть начальник УМВС в Сумськiй областi Анатолiй Рiчкаль, воєнний комiсар Сумської областi Юрiй Полуус, координатор єдиного штабу самооборони Анатолiй Горєвой, представники Сумський облдержадмiнiстрацiї, обласної та мiської рад.

До участi запрошуємо всi ЗМI.

Засiдання вiдбудеться 21 березня, у п'ятницю, у прес-залi обласного прес-клубу - м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 14:00.
Категория: Анонси | Просмотров: 426 | Дата: 20.03.2014 | Комментарии (0)

У п'ятницю, 21 березня в обласному прес-клубi вiдбудеться прес-конференцiя на тему: "Надання безоплатної правової допомоги: вихiд на новий рiвень в Сумськiй областi".

Громадська органiзацiя "Громадське бюро "Правозахист" в партнерствi з громадською органiзацiю "Лiга захисту" та Головним управлiнням юстицiї в Сумськiй областi почала реалiзацiю проекту "Формування сталої системи надання первинної правової допомоги в Сумської областi" в контекстi Проекту "Демократизацiя i права людини в Українi" Програми розвитку Органiзацiї Об'єднаних Нацiй.

З журналiстами спiлкуватимуться:
Iрина Стегнiй - керiвник проекту;
Нiна Шульженко - завiдувач сектору по роботi зi зверненнями громадян головного управлiння юстицiї в Сумськiй областi.

На прес-конференцiї мова йтиме про те, куди можуть звертатися жителi Сумщини якщо їм знадобилася консультацiя юриста, яку саме допомогу вони можуть отримати безкоштовно i як буде вдосконалена система надання безоплатної правової допомоги в Су ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 405 | Дата: 20.03.2014 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 27 28 29 30 31 ... 33 34 »