Вітаю Вас, Гість
Головна » Анонси
17 вересня (четвер) об 11.00 у Сумському Прес-клубі відбудеться прес-конференція Громадської ініціативи "Нам тут жити".

 Учасники ініціативної групи опрацювали результати форуму‪#‎Сумські_актуальності і готові надати кандидатам в депутати і мери нашого міста, пропозиції від громадськості.

Наші активісти Андрій Зозулінський і Юлія Слободяник представлять журналістам і громадськості напрацювання групи, і розкажуть про плани Громадської ініціативи "Нам тут жити" на передвиборчий період

Контактна особа: Олександр Такул 095 2421420

 

 

Громадська ініціатива “Нам тут жити” – це коло городян, яких об’єднує одна мета - зробити м. Суми місцем для достойного життя, а не а ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 445 | Дата: 17.09.2015 | Комментарии (0)

Зараз ми багато говоримо про засилля замовних матеріалів у ЗМІ та констатуємо слідом за соціологами: цього року, вперше за всі останні, довіра населення до ЗМІ упала. Проте немало медійників не згоджуються з зауваженнями експертів щодо цього і відстоюють своє право на приховану чи завуальовану (читай: незаконну) рекламу, так звану «джинсу».



Регіональні експерти Інституту демократії імені Пилипа Орлика кандидат філологічних наук, доцент Української академії банківської справи Алла Ярова; кандидат наук із соціальних комунікацій, доцент кафедри журналістики і філології СумДУ Володимир Садівничий і голова правління Сумського обласного прес-клубу, Заслужений журналіст України Алла Федорина вирішили: добре, аби до експертної думки додалися думки споживачів. Відтак, із їх ініціативи, прес-клуб оголошує акцію «Джинса» навиворіт». І пропонує всім бажаючим – громадським діячам, студентам, читачам/глядачам/ ... Читати далі »

Категория: Анонси | Просмотров: 425 | Дата: 03.09.2015 | Комментарии (0)

3 вересня у Сумському прес-клубі відбудеться відкриття Незалежного громадського прес-центру «Сумський вибір-2015» та спілкування на тему «Обрання місцевих рад-2015: чи має виборець право на помилку?»



Про особливості цьогорічних виборів; про те, що мають знати виборці та яких ризиків остерігатися; про перспективи, які чекають Україну в разі чергової «помилки» виборців, говоритимуть заступник Сумського міського голови, керуючий справами виконкому Сумської міської ради Віктор Волонтирець, голова обласного відділення Комітету виборців України Володимир Пономаренко та політолог, доцент СумДУ Андріана Костенко.




Також прес-клуб розповість про проекти, що плануються до виконання у виборчому прес-центрі.



До участі запрошуємо всі ЗМІ.



Засідання відбудеться 3 вересня, у четвер, у прес-залі обласного пре ... Читати далі »

Категория: Анонси | Просмотров: 448 | Дата: 03.09.2015 | Комментарии (0)

5 вересня 2015 року Агентство США з міжнародного розвитку презентує головні напрямки своєї роботи у Сумах під час святкування дня міста.

З 11:00 до 17:00 на майдані Незалежності (навпроти Міської адміністрації) у «Містечку USAID» будуть представлені проекти та організації, які співпрацюють з Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), та втілюють проекти безпосередньо у Сумах та у навколишніх територіальних громадах. Відвідувачів чекає цікава і насичена програма.

У «Містечку USAID», дорослі зможуть отримати:


  • практичні поради із провадження підприємницької діяльності, а також консультації з питань оподаткування для малого і середнього бізнесу, отримання ліцензій, тощо;

  • консультації з енергоефективності: де взяти гроші на енергозберігаючі заходи та як зберегти тепло у своїх домівках; дізнатися як створити та ефективно керувати ОСББ;

  • ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 389 | Дата: 02.09.2015 | Комментарии (0)

1 вересня відбудеться прес-конференція на тему «Чому не відбувся Міжнародний фестиваль «Кришталеві джерела-2015»? І що – далі?»

Міжнародний фестиваль аудіовізуальних мистецтв для дітей і молоді «Кришталеві джерела», що народився на Сумщині й мав відбутися 24-ий раз, планувався на 22-24 серпня. Місцем його проведення повинен був стати Конотоп. Менше, ніж за тиждень, фестиваль було відмінено. Чимало команд із України, які вже взяли квитки до Конотопа та в зворотньому напрямку, мусили їх здати із фінансовими втратами для себе. Втратами, які ніхто не відшкодує, адже цього року вперше держава не профінансувала захід.

З яких причин і з чийого бажання відмінено «КД»? Наскільки законною була ця відміна та яка подальша доля може чекати захід, який так легко раптом просто «відняти»? Чи вирішено конфлікт, що спричинив відміну «КД» і які плани й ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 459 | Дата: 31.08.2015 | Комментарии (0)

Шановні панове керівники ЗМІ!

Обласна дирекція страхової компанії «Оранта» має намір провести благодійну акцію для працівників ЗМІ. На прохання керівника обласної «Оранти» пані Наталії Резнік прес-клуб надав їй телефони редакцій, аби спростити контакт із вами.

Отож, якщо до вас звертатимуться з компанії з проханням надати якісь дані, знайте, що дійсно «Оранта» працює над створенням бази для проведення акції.

 З побажанням успіхів і повагою

голова прес-клубу Алла Федорина

 
Категория: Анонси | Просмотров: 409 | Дата: 30.08.2015 | Комментарии (0)

 
 27 серпня у Сумському прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему «Спортивна подія року – Кубок Солідарності з дуатлону-2015».
Наймасштабніша спортивна подія року – Кубок Солідарності з дуатлону-2015 збере в Сумах найсильніших спортсменів України.  В змаганнях візьмуть участь близько 120 спортсменів із усієї держави – як відомих легкоатлетів, так і аматорів.  Серед відомих імен учасників – Андрій Оністрат, Дмитро Гармаш, Катерина Яковенко. У програмі: біг – 7,5 кілометра, велосипедна їзда – 20 кілометрів. Змагання пройдуть у ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 495 | Дата: 27.08.2015 | Комментарии (0)

27 серпня в обласному прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему «Вивчаємо англійську разом. Батьки та Діти». Третій сезон спільного проекту СОДТРК і видавництва «Університетська книга».

 

Здається, зовсім недавно у прес-клубі презентували проект із «телевізійного» вивчення англійської мови за програмою ОДТРК. А вже на черзі – третій його сезон, що запропонує  методику вивчення англійської мови у тандемі «батьки-діти». Про те, як проходитиме проект, розкажуть викладач і ведучий Станіслав Дугін,  директор Сумської обласної телерадіокомпанії Микола Чернотицький, директор видавництва «Університетська книга» Родіон Кочубей.

 

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

 

Засідання відбудеться 27 с ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 575 | Дата: 26.08.2015 | Комментарии (0)

26 серпня в обласному прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему «Стоп, регіонали!» Презентація громадської ініціативи».

 

Напередодні виборів помітне пожвавлення політичних сил. Прикро, але серед них чимало «перефарбованих» організацій і кандидатів, які несуть старі, часом – антиукраїнські ідеї, прикрившись новими назвами та логотипами.

 

Пояснити виборцям, хто є хто, і не дати пройти до місцевих рад тим, хто вже показав, що відстоює не українські інтереси та не інтереси громад, прагне нова сумська Громадська ініціатива «Стоп, регіонали!». Про те, як вона діятиме, розкажуть студентський ректор Сумського державного педагогічного університету імені Антона Макаренка Ігор Ганненко, голова обласного осередку Молодіжного Націоналістичного Конгресу Мирослав Ольшанський і голова обласної організа ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 464 | Дата: 26.08.2015 | Комментарии (0)

Саме це доводить українська діаспора з Сіднею (Австралія), що подарувала нашим військовим автомобіль “УАЗ 469”. Поки машина чекала на перші журналістські “оглядини”, самі представники ЗМІ мали змогу поспілкуватися з Володимиром Шульгою, координатором роботи з діаспорою, координатором ГО “Автомайдан-Суми” Олександром Величком та іншими автомайданівціми, які взяли участь у проекті.

 

“Дякую всім представникам української діаспори в Австралії за допомогу, передусім моєму братові, який особисто займався збором коштів, та усім небайдужим людям”, - такими словами Володимир Шульга почав прес-конференцію, що відбулася 12 серпня у Сумському обласному прес-клубі. Усього представникам сіднейської діаспори вдалося зібрати 1800 австралійських доларів. За словами Володимира Шульги, ці гроші були передані членам ГО “Автомайдан”, які уже давно примітили хороший “уазик” для потреб українских ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 446 | Дата: 17.08.2015 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 ... 13 14 »