Вітаю Вас, Гість
Головна » Анонси
25 вересня у Сумському прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему: "Внесення змін до законодавства України щодо соціальної адаптації військових та постраждалих в зоні АТО".

Мова йтиме про необхідність внесення змін до існуючих законів України та інших нормативно-правових актів, які регулюють процес вступу та проходження навчання у вищих навчальних закладах учасниками бойових дій та інших питань соціальної адаптації.

У прес-конференції візьмуть участь:
- Володимир Ладика, ректор Сумського національного аграрного університету;
- Олексій Макарюк, заступник директора Центру заочної, дистанційної та вечірньої форм навчання Сумського державного університету, учасник бойових дій в зоні АТО;
- Олександр Колісніченко, учасник бойових дій в зоні АТО.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться у четвер, 25.09.2014 р., за адресою: Покровська площа 13, прес-зала обласного прес-клубу.

Початок - о 12:0 ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 432 | Дата: 24.09.2014 | Комментарии (0)

12 вересня у Сумському прес-клубі відбудеться круглий стіл на тему "Мир. Стабільність. Відродження".

Схід України перетворився на справжню "гарячу точку": триває повномасштабна війна, через яку щодня гинуть десятки українських громадян, величезний промисловий регіон зруйнований. Наслідки війни відчувають на собі мільйони українців.

Представники громадських організацій Сумщини, політичних партій та громадські діячі під час "круглого столу" шукатимуть відповіді на виклики сьогодення, які постали перед українцями, та висловлять власне бачення щодо вирішення ситуації на Сході України.

Учасники "круглого столу":
- Олександр Ліщинський, представник громадського руху "Вічний вогонь";
- Світлана Сахно, представник ГО "Бойові подруги";
- Сергій Хомутинник, голова ГО "За рідний край";
- Микола Войтенко, голова Виконавчого комітету Партії розвитку України;
- Андрій Грек, депутат Сумської міської ради та інші.

Д ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 499 | Дата: 11.09.2014 | Комментарии (0)

12 вересня у Сумському прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему "Професійна перепідготовка учасників АТО".

Антитерористична операція на сході країни кожного дня забирає життя людей. Але ще більше стає тих, хто вже не зможе повернутися до свого попереднього життя. Це – люди з тяжкими пораненнями чи психологічними травмами. Суспільство повинно попіклуватися про них. Важливим в цьому аспекті є питання професійної перепідготовки учасників бойових дій, які в силу об’єктивних причин не можуть працювати на попередньому місці роботи.

Про соціальні програми освітнього напряму, роль Сумського національного аграрного університету в реалізації цих програм та адаптацію існуючої правової бази в сфері освіти розкажуть ректор СНАУ Володимир Ладика і учасник бойових дій в Афганістані, в.о. директора інституту заочної освіти СНАУ Віктор Сергієнко.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться у п’ятницю, 12.09.14 за адресою: Покровська пло ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 502 | Дата: 11.09.2014 | Комментарии (0)

13 серпня у Сумському прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему "Зміна будинками обслуговуючої компанії: загрози та перспективи".

Завдяки змінам, внесеним виконкомом Сумської міськради до положення у сфері управління міським ЖКГ, мешканці багатоквартирних будинків отримали право змінити керуючого своїм будинком і обслуговуючу компанію. Враховуючи те, що значна доля сегмента багатоквартирних будинків знаходиться в обслуговуванні у КП "Сумижитло", яке неодноразово піддавалося критиці за неналежний рівень надання комунальних послуг, цілком прогнозованим є відтік "незадоволених" мешканців до інших учасників ринку комунальних послуг. Проте до вирішення питання, хто надалі буде обслуговувати їхні будинки, сумчанам треба підійти дуже виважено.

Про загрози і перспективи зміни обслуговуючої компанії для багатоквартирного будинку говоритимуть представники Керуючої компанії "КомЕнерго-Суми": директор Євген Косяненко, головний інженер Інна Босенко і фахівець по робо ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 435 | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

6 серпня у Сумському прес-клубі відбудеться "круглий стіл" на тему "Боротьба з корупцією - спільна справа громадськості та влади".

Учасники заходу - представники громадськості, правоохоронних органів, спеціалісти-практики та політики - обговорять результати боротьби проти корупції в Сумській області, а також сформують спільні пропозиції щодо покращення ефективності роботи з цим негативним соціальним явищем.

Учасники прес-конференції:
- Андрій Перелазний, заступник начальника управління державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Сумській області;
- Руслан Невожай, начальник відділу боротьби з корупцією управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України в Сумській області;
- Микола Шаховський, член ГО "Сприяння боротьби з корупцією та тіньовою економікою в Сумській області", ветеран УМВС;
- Марина Колесник, член СОГО "Правова допомога";
- Володимир Ещенко, голова окружного спеціалізованого пост ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 638 | Дата: 05.08.2014 | Комментарии (0)

29 липня у Сумському прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему "Як забезпечити контроль за публічними коштами".

Представники громадської ініціативи "За відкритість використання публічних коштів" презентують своє бачення, яким чином можливо забезпечити громадський контроль за публічними коштами.

У рамках заходу мова йтиме про наступне:
Як працюватиме ініціатива "За відкритість використання публічних коштів" на рівні Сумської області як одній із пілотних областей?
Яким чином впроваджуватиметься "Громадський бюджет" із доступним викладом інформації (у форматі інфографіки) та що зміниться? Як влада реагує на дану громадську ініціативи та які власні ініціативи впроваджує місцева влада для забезпечення відкритості процесу використання бюджетних коштів? Що корисного принесе співпраця громадськості та представників влади для журналістів, розслідувачів, місцевої громади?
Чому сьогодні необхідне прийняття закону "Про відкритість використання п ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 426 | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

18 липня у Сумському прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему "Наркополітика області: перша в Україні програма з даної проблематики стартує".

Робоча група зі створення обласної цільової програми щодо реалізації державної політики в сфері наркотиків у Сумській області на 2014-2016 роки ухвалила напрацьовану програму. Наступний етап - прийняття її сесією обласної ради. Для чого потрібна подібна програма і яку перевагу матиме область, яка першою її прийме, розкажуть голова ГО "Клуб "Шанс" Олексій Загребельний та в.о. головного лікаря Сумського обласного наркодипансеру Віктор Кірса. Ймовірна участь представників управління охорони здоров’я ОДА.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться у п'ятницю, 18.07.14 за адресою: Покровська площа 13, прес-зала обласного прес-клубу.

Початок - о 14:00.


 

Категория: Анонси | Просмотров: 407 | Дата: 17.07.2014 | Комментарии (0)

18 липня у Сумському прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему "Антикорупційні громадські бюджети".

Про якість консультацій із громадськістю та напрацювання громадських пропозицій у процесі формування місцевих бюджетів, механізми здійснення громадського контролю за використанням бюджетних коштів говоритимуть народний депутат України Олег Медуниця та експерт Бюро аналізу політики Андрій Рибалко.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться у п'ятницю, 18.07.14 за адресою: Покровська площа 13, прес-зала обласного прес-клубу.

Початок - об 11:00.


 

Категория: Анонси | Просмотров: 497 | Дата: 17.07.2014 | Комментарии (0)

17 липня в обласному прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему «Сумські студенти – кращі в Україні за науковою діяльністю».

За результатами Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт студенти СумДУ вибороли 74 нагороди і вибороли перший показник серед усіх вишів України. Вони обійшли НТУ «Харківський політехнічний інститут» (2 місце) та Київський національний університет імені Тараса Шевченка (4 місце).

Про те, чому важливо розвивати студентську науку та як університет має допомагати молодим науковцям, розповість проректор із наукової роботи Сумського державного університету Анатолій Чорноус. Своїми успіхами в науковій діяльності, а також баченням перспективи молоді у науці поділяться студенти СумДУ Марина Шумакова – факультет електроніки та інформаційних технологій, диплом І ступеня, фізика; Любов Краснова - факультет економіки та менеджменту, диплом І ступеня, економіка сільського господарства та АПК; Валерія Біле ... Читати далі »

Категория: Анонси | Просмотров: 416 | Дата: 16.07.2014 | Комментарии (0)

17 липня в обласному прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему «Хай розквітне «Біла квітка». Анонс благодійної акції «Фундації регіональних ініціатив».

Сумська міська молодіжна громадська організація «Фундація Регіональних Ініціатив» спільно з Сумською Торгово-промисловою палатою проводять обласну благодійну акцію «Біла квітка», що спрямована на популяризацію ручних робіт дітей інвалідів та на привернення уваги до проблем дітей, які мешкають у інтернатах. Акція відбудеться 31 липня. Як вона проходитиме та які завдання перед собою ставить, журналістам розкажуть організатори акції Аліна Познанська – художній керівник, Ірина Піддубна, Євген Бірченко та Лєонора Журавська.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться 17 липня, у четвер, у прес-залі обласного прес-клубу – м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 12:00.
 

Категория: Анонси | Просмотров: 459 | Дата: 16.07.2014 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 13 14 »