Вітаю Вас, Гість
Головна » Анонси
Практично завершується підготовка до музичного фестивалю «Схід-рок». Його організатори   вже відкрили головну таємницю – хто буде ведучим. Отож, на головній сцені оголошуватиме виконавців і заповнюватиме паузи між виступами  Мяч Дредбол –  ведучий фестивалів, MC, вокаліст гурту «Ворст». На малій сцені «господарюватиме» Ілля Ярема –  радіоведучий Europa Plus, ведучий концертів і фестивалів.

Організатори наголошують, що «Схід-рок» матиме і благодійну складову. Так, воїни АТО та їх діти мають право безкоштовно 22 та 23 серпня відвідати музичний фестиваль «Схід-рок». Для цього на вході до «Круглого двору» слід звернутися з належними посвідченнями до відповідальної особи і отримати браслети-перепустки.

Право безкоштовного входу на фестиваль також мають діти громадян, які є переселенцями із зони АТО, а також юні тростянчани з багатодітних родин (де вихо ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 379 | Дата: 16.08.2015 | Комментарии (0)

12 серпня в обласному прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему «Автомобіль  для українського війська – подарунок діаспори».

 

Українці зарубіжжя постійно допомагають українським воякам. Чергова допомога – автомобіль «УАЗ», куплений на кошти сіднейців  (Австралія) і відремонтований громадськими активістами Сум. Машина буде передана четвертій реактивній артилерійській батареї другого реактивного артилерійського дивізіону 27-го Сумської реактивної артилерійської бригади. Про це журналістам розкажуть Олександр Величко –  координатор ГО «Автомайдан-Суми», Володимир Шульга – координатор   роботи з діаспорою українців у Австралії  та інші представники ГО «Автомайдан-Суми».

 

А побачити автівку працівники ЗМІ зможуть біля прес-клубу після прес-конференц ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 410 | Дата: 10.08.2015 | Комментарии (0)

Як уже відомо, 22-23 серпня 2015 року у місті Тростянець відбудеться фестиваль «Схід-рок». Близько 16 гуртів протягом двох днів представлятимуть свої кращі музичні композиції.
Цього річ на «великій» фестивальній сцені «Схід-року» виступить тільки один гурт із Сумщини - тростянецький «40 Эридана». Втім, інші гурти, в основному початківці, мають хорошу можливість заявити про себе з «малої сцени».
«Мала сцена» буде знаходитися в наметовому таборі в урочищі Нескучне. Вона не буде перетинатися з головною за часом виступів. Робота «малої сцени» планується наступним чином: з 11.00 до 12.00 виступають поети, з 12.00 до 16.00 музичні гурти.
Цього року організатори очікують у наметовому містечку близько тисячі постійних жителів. Сама назва місця, де воно розміщене, дає зрозуміти, що сумно там не буде.
Урочище Нескучне, а це - ліс, каскад із трьох озер, 400-літній дуб ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 437 | Дата: 10.08.2015 | Комментарии (0)

22-23 серпня 2015 року у місті Тростянець відбудеться фестиваль «Схід-рок». Організатори зробили все можливе, щоб свято якісної музики відбулося в області. Традиційно, фестивальну сцену встановлять у старовинній фортеці «Круглий двір».

Програма фестивалю обіцяє бути насиченою. За два дні 16 гуртів представлять свої кращі музичні твори. Серед них же доволі відомі в Україні гурти: «Фіолет», «Вahroma», «Роллікс», «Fontaliza», «Dance party. Dance! Dance!», «Гражданин Топинамбур», «Sinoptik», «Ласковые Усы», «On Level»

Хедлайнерами першого дня будуть гурти «Воплі Відоплясова» та «The HARDKISS». Не менш відомі та очікувані в Тростянці і хедлайнери другого дня – «BRUTTO» та «O.Torvald», які в же виступали у Круглому дворі. Поціновувачі панк-року з нетерпінням очікують на виступ  ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 574 | Дата: 10.08.2015 | Комментарии (0)

1 липня в обласному прес-клубі відбудеться засідання на тему «Ласаво просимо до Задзеркалля! Робота правоохоронних і судових органів на прикладі однієї гучної справи, або Чому злочинці не сидять у тюрмах».

 

Детально анонсувати цей захід не будемо – про все скажуть прізвища промовців на прес-конференції: Сергій Рижов, адвокат; Євген Положій, журналіст, потерпілий у справі. Крапка в цій справі, як відомо, досі не поставлена. Тому спікери пропонують нам трохи зазирнути у «анатомію» розслідування.

 

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

 

Засідання відбудеться 1 липня, у ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 504 | Дата: 30.06.2015 | Комментарии (0)

25 травня в обласному прес-клубі відбудеться засідання «круглого столу» на тему «Перспективи покращення громадського контролю за веденням Державного реєстру виборців України напередодні виборів до місцевих рад».

В ході круглого столу обговорюватимуться основні аспекти розвитку Державного реєстру, міжнародні практики публічного контролю за веденням реєстрів. Одним з основних завдань зустрічі є обговорення питання відкритості Державного реєстру та контролю за складанням списків виборців: які персональні дані Державного реєстру виборців повинні бути відкритими для суб’єктів виборчого процесу та яким чином це можливо забезпечити?

До участі в обговоренні запрошені представники органів ведення Державного реєстру виборців, представники політичних партій;громадських організацій;депутати місцевих рад та майбутні кандидати у депутати, громадські діячі.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться 25 травня, ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 461 | Дата: 24.05.2015 | Комментарии (0)

7 квітня в обласному прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему "Хто найзатятіший прогульник у Сумській раді? (аналіз від справжнього ЧЕСНО)"

У рік місцевих виборів Громадський рух ЧЕСНО проводить моніторинг роботи місцевих рад. 

"Громадський контроль на місцевих виборах є надважливим, оскільки дозволить сумчанам робити вибір, будучи свідомими того, як працюють їх представники у міській раді. Але мешканці Сум повинні знати, що в їхньому місті під логотипом ЧЕСНО діють псевдоактивісти, які дурять місцеву громаду", - наголошує координатор ЧЕСНО Андрій Круглашов.

... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 456 | Дата: 06.04.2015 | Комментарии (0)

1 квітня в обласному прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему "Підтримка ініціатив молоді - дієвий механізм делегування повноважень та управлінських рішень".
 
Управління молоді та спорту Сумської ОДА продовжує активну співпрацю та підтримку молодіжної громади. Так, 24 березня відбувся публічний захист проектів, розроблених інститутами громадянського суспільства. Переможцями стали 22 проекти, 12 з яких вирішено підтримати у повному обсязі, 10 - зі скороченням бюджетів. За рішенням конкурсної комісії на реалізацію проектів - переможців конкурсу виділено 459 119,00 гривень.
Категория: Анонси | Просмотров: 388 | Дата: 31.03.2015 | Комментарии (0)

30 березня в обласному прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему "Підпал автівки адвоката: помста прокурора та міліції?".

Сумський адвокат Юрій Клименко, якому 29 березня підпалили автомобіль, озвучить свою версію причин цього інциденту. Зокрема, він пов'язує цей факт зі своєю професійною діяльністю і не виключає, що до підпалу можуть бути причетні правоохоронці.

Юрій Клименко є відомим за своєю участю в багатьох резонансних справах, зокрема, в спорі між підприємцями Дашутіними і риночниками кооперативу "Майбутнє", у справі про хабар замвоєнкому, де він представляє сторону жінки, яка звинувачує співробітників сумського УБЕЗ і прокуратури у зловживанні і тиску на неї.

У прес-конференції візьмуть участь адвокат Юрій Клименко і заступник військового комісара Сумського обласного військкомату Ігор Благовєщенський. Також для надання можливості свого бачення ситуації запрошені представники прокуратури, УМВС і управління держ ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 406 | Дата: 30.03.2015 | Комментарии (0)

26-27 березня у Сумах працюватимуть уже знайома сумським медійникам журналістка, письменниця, медіаексперт, виконавчий директор Інституту демократії імені Пилипа Орлика Світлана Єременко та знаний український письменник, соціальний психолог Олег Покальчук. 

У планах їх роботи:

26 березня, четвер

9.50 – майстер-клас Олега Покальчука для студентів кафедри журналістики і філології про мистецтво спілкування; особливості інтерв᾽ю в екстремальних умовах, із людьми з травмою; уникнення конфліктів; запобігання психологічному вигоранню – Сумський державний університет, головний корпус, 11 поверх. Аудиторія буде повідомлена додатково.

9.50 – спілкування Світлани Єременко зі студентами Української академії банківської справи за темою "Інформаційний простір України: нагальні виклики в умовах війни і російської інформаційної агресії" – бібліотека УАБС, літературна вітальня.

12.00 ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 412 | Дата: 24.03.2015 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 13 14 »