Вітаю Вас, Гість
Головна » Анонси
23 грудня у Сумському прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему «Українські книги, видані в діаспорі, – Сумщині».

Складні часи, які переживає сьогодні Україна, – війна на Сході та пов'язані з нею проблеми ідентифікації потребують належної освіти людей, повернення їх до своїх національних і духовних витоків, відтворення історичної пам'яті. Тож з ініціативи народного депутата України Олега Медуниці в Сумах відбудеться акція передачі книг, виданих у діаспорі в різні роки, сумським вишам та бібліотекам. Про акцію зокрема та проблему українського просвітництва загалом говоритимуть сьогоднішні відомі діячі, більшість із яких – колишні чи й теперішні члени Спілки української молоді «Сумщина», яка відзначає незабаром своє 25-річчя. Це – член вченої ради Центру досліджень визвольного руху Геннадій Іванущенко, радник голови ОДА Віктор Бобиренко, викладач СумДУ, кандидат філософських наук В’ячеслав Артюх, голова СОКМО Наталія Лучанінова.

До участі запрошуємо всі ЗМ ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 474 | Дата: 23.12.2014 | Комментарии (0)

22 грудня в обласному прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему «Школа правової безпеки: що ми можемо. Презентація проекту координаційної ради молодих юристів при Головному управлінні юстиції в Сумській області».

Як допомогти людям, які опинилися у складній правовій ситуації? Як підвищити загальний рівень правової просвіти? Яку роль у цьому процесі має відігравати громадськість? Про це говоритимуть Наталія Шестерніна, завідувачка сектору правової роботи та освіти Головного управління юстиції в Сумській області; Ігор Марченко, голова громадської ради при ГУЮ та Андрій Кнуренко, голова координаційної ради молодих юристів при Головному управлінні юстиції в Сумській області.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться 22 грудня, у понеділок, у прес-залі обласного прес-клубу - м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 12:00.
Категория: Анонси | Просмотров: 438 | Дата: 23.12.2014 | Комментарии (0)

16 грудня у Сумському прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему: "Тариф на проїзд у маршрутках 2,50: позиція міської влади"

У зв'язку з неможливістю через робочі плани взяти участь у прес-конференції ГО "Євромайдан" о 14:00, заступник Сумського міського голови Іван Бортнік представить позицію міської влади щодо підвищення ціни на проїзд у маршрутних таксі раніше - о 12:00.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Прес-конференція відбудеться 16 грудня, у вівторок, у прес-залі обласного прес-клубу - м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 12:00.
Категория: Анонси | Просмотров: 443 | Дата: 15.12.2014 | Комментарии (0)

16 грудня у Сумському прес-клубі відбудеться прес-конференція ГО "Євромайдан" на тему: "Тариф на проїзд у маршрутках 2,50: корупція чи провокування суспільних заворушень за сценарієм сепаратистів?"

До участі запрошені:
Наталія СЕРДЮК - голова ГО "Євромайдан";
Євген ВИНОГРАДОВ - підприємець;
Олексій МАКАРЮК - начальник штабу ГО "Патруль";
Олександр ЛИСЕНКО - Сумський міський голова;
Іван БОРТНІК - заступник Сумського міського голови.

Питання вартості проїзду в сумських маршрутках, яке активно мусується з весни 2014 р., періодично призводить до сплеску громадського протесту та загострення суспільно-політичної ситуації в м. Суми. Влада міста в особі міського голови О.Лисенка та виконкому міської ради виявилася не здатною ефективно вирішити проблему транспортного забезпечення і протистояти тиску перевізників, які вимагають необґрунтованого підвищення тарифу. Чому виконком 1 грудня встановив, як обгрунтований, тариф у розмірі 2 гр ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 448 | Дата: 15.12.2014 | Комментарии (0)

10-11 грудня в Сумах, у рамках проекту «Прес-клуби об’єднуватимуть Україну», перебуватимуть делегації журналістів із Тернопільської та Херсонської областей.

Запрошуємо вас приєднатися до таких заходів програми візиту:

11 грудня

12:00 - Музей грошей і бібліотека Української академії банківської справи. Наш гід - науковий співробітник академії, краєзнавець Сергій Тихенко.

14:00 - Засідання «круглого столу» за темою «Як виховати патріотів? Досвід громадських організацій Сумщини». Учасники: громадський активіст, керівник патріотичних вишкільних таборів «Коловрат», учасник АТО Олександр Бойко; голова Студентського братства Сумщини Дмитро Тіщенко; директор КП «Центр дозвілля молоді» Марина Попатенко; голова Сумського обласного комітету молодіжних організацій Наталка Лучанінова; начальник управління в справах молоді та спорту Сумської ОДА Дмитро Лантушенко; радник голови ОДА Віктор Бобиренко.

15:30 - Зустріч із керівникам ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 440 | Дата: 10.12.2014 | Комментарии (0)

10 грудня в обласному прес-клубі відбудеться презентація спільного німецько-українського видання «Аграрна економіка. Фермер: професійний рівень».

Перше видання цієї книги стало справжнім бестселером як серед науковців і викладачів, так і серед практикуючих аграріїв. Про унікальність цього підручника, інноваційний зміст, практичну спрямованість, європейський фаховий рівень, а також міжпредметні зв’язки говоритимуть Володимир Ладика – ректор Сумського національного аграрного університету; Лариса Калачевська – начальник відділу міжнародних зв’язків СНАУ; Олексій Пасько – виконавчий директор Асоціації фермерів та приватних землевласників Сумської області; Родіон Кочубей – директор видавництва «Університетська книга».

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться 10 грудня, у середу, у прес-залі обласного прес-клубу – м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 13:00.
Категория: Анонси | Просмотров: 651 | Дата: 09.12.2014 | Комментарии (0)

10 грудня в обласному прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему «Правові можливості сільського населення зросли. Підсумки проекту «Спільна діяльність Сумського громадського центру правової інформації та консультацій і сільських рад Лебединського району в наданні первинної безоплатної правової допомоги сільському населенню, розбудові сільських правових консультантів (параюристів), навчання сільських голів організації конкурсів на надання кваліфікованої первинної правової допомоги сільському населенню».

30 січня цього року в прес-клубі було презентовано даний проект, спрямований на доступ до правової допомоги жителів сіл, бідних прошарків населення. Нині він завершується, але розпочата робота буде продовжуватися. Адже розбудова системи первинної правової допомоги в Лебединському районі стартувала. Що для цього зроблено, які успіхи та проблеми має спільна діяльність, які питання ще повинні вирішити органи місцевого самоврядування, розповість керівник проекту, голова обл ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 409 | Дата: 09.12.2014 | Комментарии (0)

14 листопада в обласному прес-клубі відбудеться прес-конференція "Громадський фонд "Суми": допоможемо пораненим разом!"

Громадський фонд "Суми" створено для допомоги пораненим бійцям із Сумщини, які знаходяться зараз в лікарнях та госпіталях по всій Україні. Фонд має унікальну базу даних по нашим землякам, що потребують допомоги.

Про те, як їм вдається знаходити закриту інформацію про поранених бійців і допомагати їм, які труднощі виникають і яких успіхів досягнуто розкажуть координатори фонду Ольга Зінченко і Анна Товстуха, а також волонтер Олександра Мартиненко.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться 14 листопада, у п’ятницю, у прес-залі обласного прес-клубу - м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 15:00.
Категория: Анонси | Просмотров: 451 | Дата: 13.11.2014 | Комментарии (0)

12 листопада в обласному прес-клубі прес-конференція з артистами Львівського академічного театру ім. Леся Курбаса.

Цей театр вже втретє на Чехов-фесті і має вже 4 дипломи цього фестивалю.

Із журналістами спілкуватиметься Олег Цьона - артист театру і Ганна Кобець - член журі фестивалю, яка розкаже про номінації цьогорічного фестивалю.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться 12 листопада, у середу, у прес-залі обласного прес-клубу - м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 15:00.
Категория: Анонси | Просмотров: 434 | Дата: 12.11.2014 | Комментарии (0)

12 листопада в обласному прес-клубі відбудеться засідання на тему "Вивчаємо англійську разом! Спільний проект ОДТРК та видавництва "Університетська книга".

"Вивчаємо англійську разом: 12 перших уроків Станіслава Дугіна" - таку робочу назву має перший цикл передач з вивчення англійської мови, що стартує незабаром на обласному телебаченні.

Ідея проекту - залучити до вивчення англійської мови осіб незалежно від віку та рівня володіння мовою. Головний критерій - бажання. А як все відбуватиметься й чи зможе кожен із сум’ян стати учасником телепрограми, на презентації розкажуть автор методики Станіслав Дугін, директор ОДТРК Микола Чернотицький і директор ВТД "Університетська книга" Родіон Кочубей.

Також журналістам буде продемонстровано фрагмент пробного запису програми.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться 12 листопада, у середу, у прес-залі обласного прес-клубу - м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.
< ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 986 | Дата: 12.11.2014 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 13 14 »