Вітаю Вас, Гість
Головна » Анонси
29 жовтня у Незалежному громадському прес-центрі "Сумський вибір-2014" обласного прес-клубу відбудеться засідання за темою "Чи витримали сумські ЗМІ випробування виборами?"

Така тема розглядалася на засіданні НГПЦ 10 грудня 2004 року. Як бачимо, сьогодні вона не менш актуальна. Тож поговорити про професійні стандарти - політичні, громадські, журналістські ми запросили експертів Аллу Ярову, Олександра Такула, Олексія Захарченка.

І, звичайно, поностальгуємо, пригадавши 10 минулих років спільної роботи на виборах. Відтак, мріяли б бачити на цьому зібранні журналістів, відданих темі політики і виборів зокрема, - Влада Івченка, Костю Єлишевича, Діму Відовіча, Сергія Ханіна, Володимира Пошву, Іру Вертікову, Інну Клишко, Шуру Веснич, Діму Литовченка. А також - наших традиційних експертів - Віктора Волонтирця, Олексія Захарченка, Миколу Чернотицького, Олександра Такула, Аню Товстуху, Іру Стегній.

На жаль, не можна запросити чудового і журналіста, і експер ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 408 | Дата: 28.10.2014 | Комментарии (0)

28 жовтня в Сумському прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему «Підсумки виборчої кампанії».

Оцінку проведення кампанії з виборів народних депутатів України і її результатів дасть кандидат по виборчому округу №158 Олександр Сугоняко.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться 28 жовтня, у вівторок, у прес-залі обласного прес-клубу - м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 13:00.
Категория: Анонси | Просмотров: 405 | Дата: 27.10.2014 | Комментарии (0)

23 жовтня у Сумському прес-клубі відбудеться прес-конференція кандидата у народні депутати України по 160 виборчому округу Богдана Тицького (Радикальна партія Олега Ляшка) на тему: "Побиття і грабіж як останній аргумент передвиборчої боротьби".

У прес-конференції також візьме Данило Подвисоцький, один із волонтерів Богдана Тицького, який зазнав нападу з боку невідомих осіб та був викрадений в ніч з 21 на 22 жовтня, а також в.о. голови Сумської обласної організації Радикальної партії Олега Ляшка Олександр Ревенко.

Учасники прес-конференції розкажуть про подробиці нападу на волонтерів Богдана Тицького в ніч з 21 на 22 жовтня, який відбувся у м. Шостка.

Нагадаємо, вчора вночі було викрадено та жорстоко побито чотирьох активістів зі штабу Богдана Тицького, які згодом були госпіталізовані. Також в цю ж ніч відбувся напад на штаб Радикальної партії у Конотопі. Відомості про цю подію внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфікуються за с ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 450 | Дата: 22.10.2014 | Комментарии (0)

22 жовтня у Незалежному громадському прес-центрі "Сумський вибір-2014" обласного прес-клубу відбудеться прес-конференція за темою "Яким не повинен бути народний депутат?"

Свою точку зору на кандидатів, депутатів і вибори зважилася висловити бабуся із села Самотоївка Краснопільського району Олександра Єгорівна Букша. Свої слова вона адресуватиме передусім кандидату в народні депутати по 158 виборчому округу самовисуванцю Івану Перерві, але вислухати побажання виборця "знизу" можуть усі бажаючі кандидати.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться 22 жовтня, у середу, у прес-залі обласного прес-клубу - м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 12:00.
Категория: Анонси | Просмотров: 500 | Дата: 21.10.2014 | Комментарии (0)

22 жовтня у Незалежному громадському прес-центрі "Сумський вибір-2014" обласного прес-клубу відбудеться засідання за темою "Мобільний громадський контроль у день виборів 26 жовтня. Пропозиція спільного проекту".

Громадський Рух "Оновлене Місто" (ГРОМ), підтримане Комітетом Національної Безпеки, Сумською обласною федерацією страйкболу, громадським рухом "ЧЕСНО", за сприяння міліції, вирішили у день проведення виборів організувати "Мобільний громадський контроль". "Ми дотримуємося політичного нейтралітету, а тому політичні партії та їх представники до проекту не залучаються", - кажуть організатори акції і пропонують журналістам долучитися до їх контролю.

У розмові візьмуть участь координатор ГРОМу Павло Борисов, представник Комітету Національної Безпеки Денис Бітюков, координатор руху "За чесні вибори" Олександр Такул, заступник начальника УГБ УМВС України в Сумській області Олександр Курбет, інші.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засіданн ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 418 | Дата: 21.10.2014 | Комментарии (0)

20жовтня в обласному прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему «Іменем України: пільговому проїзду для студентів бути!»

14 жовтня 2014 року Зарічний районний суд м. Суми постановив, що студенти денної форми навчання мають право на пільговий проїзд у міському електротранспорті, у розмірі 50% від вартості квитка. Це перша судова справа з цього питання в Україні, її аналогів в судовому реєстрі немає. Однак, відкритим залишається питання щодо виконання цього рішення. Про перспективи його впровадження розкажуть голова Сумського обласного осередку громадської організації «Молодь Демократичного Альянсу» Дмитро Шестерньов, позивач по справі, активіст громадської організації «Молодь Демократичного Альянсу» Юлія Трофімцова та прес-секретар Сумського обласного осередку громадської організації «Молодь Демократичного Альянсу» Ганна Веретенник.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться 20 жовтня, у понеділок, у прес-залі обласного прес-клубу – < ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 464 | Дата: 20.10.2014 | Комментарии (0)

20 жовтня в обласному прес-клубі відбудеться прес-конференція Громадського Руху ЧЕСНО, де активісти руху презентують результати аналізу кандидатів-мажоритарників Сумської області.

Чи відповідають кандидати Сумщини критеріям ЧЕСНО?
1. Непричетність до диктатури (голосування за Закони "диктаторські 16 січня").
2. Непричетність до корупції.
3. Відкритість інформації про кандидата.
4. Відповідність способу життя задекларованим доходам.
5. Незмінність політичної позиції.

Результати аналізу руху ЧЕСНО в Сумській області представлятимуть:
- Анна ТОВСТУХА, координатор Руху ЧЕСНО у Сумській області;
- Олексій ЗАХАРЧЕНКО, аналітик Руху ЧЕСНО у Сумській області, представник Комітету виборців України.

Запрошуємо до участі представників засобів масової інформації, кандидатів у народні депутати, представників політичних партій та громадських організацій.

Засідання відбудеться 20 жовтня, у понеділок, ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 424 | Дата: 20.10.2014 | Комментарии (0)

13 жовтня у Сумському прес-клубі за ініціативи «Реанімаційного Пакету Реформ» та Громадського Руху ЧЕСНО відбудеться круглий стіл на тему «Дорожня карта реформ для майбутнього парламенту», де буде представлено покрокові плани впровадження реформ у найважливіших галузях. У заході візьмуть участь експерти «Реанімаційного Пакету Реформ», Руху ЧЕСНО, представники політичних партій та кандидати в народні депутати за мажоритарними округами Сумської області.

Експерти ініціативи «Реанімаційний Пакет Реформ» представлять опис, завдання та конкретні заходи в сфері зміни державного законодавства, які повинні бути ухвалені протягом двох перших сесій майбутнього парламенту, а також обговорять шляхи забезпечення їхнього ефективного застосування. Метою круглого столу є діалог з висуванцями у мажоритарних округах, з ціллю заручитися їх підтримкою для ухвалення реформ у новому парламенті, а також зобов’язаннями дотримуватись принципів доброчесності. Кандидатам у народні депутати буде запро ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 513 | Дата: 12.10.2014 | Комментарии (0)

7 жовтня в обласному прес-клубі відбудеться засідання на тему "Шостка: волонтери - для військових. Досвід, проблеми, потреби".

Шостка - район, який останнім часом звикли вважати проблемним, депресивним. І справді, закриті підприємства, безробіття не сприяють оптимізму. Проте це місто сьогодні, як і більшість міст України, живе сучасністю, бере участь у всіх процесах, пропри різноманіття думок виявляє свою патріотичну позицію.

Як допомагає Шостка українській армії? Які проблеми є на цьому шляху? Чого бракує військовим і якої інформації бракує від військових? Про це говоритимуть Андрій Оникієнко, заступник командира з виховної роботи військової частини 3022; Вадим Бондаренко, представник волонтерської організації "Народний тил"; Лариса Якубенко, заступник генерального директора із загальних питань ООО "Фармахім". Ймовірне спілкування скайпом із керівником "Народного тилу" Георгієм Тукою.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеть ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 551 | Дата: 07.10.2014 | Комментарии (0)

1 жовтня у Сумському прес-клубі ВГО "Центр підтримки громадських ініціатив" в рамках Всеукраїнської компанії "Кожен голос важливий" проведе круглий стіл на тему: "Виборчі права переселенців. Як їх реалізувати?"

Основною метою круглого столу є обговорення проблем, пов'язаних із реалізацією виборчого права вимушених переселенців із зони АТО та тимчасово окупованої території АР Крим.
До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться у середу, 01.10.2014 р., за адресою: Покровська площа 13, прес-зала обласного прес-клубу.

Початок - о 14:00.
Категория: Анонси | Просмотров: 397 | Дата: 30.09.2014 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 13 14 »