Вітаю Вас, Гість
Головна » Анонси
25 березня в обласному прес-клубі відбудеться брифінг на тему «Хто використовує майданівський рух у брудних справах?».

Сумське обласне громадське об᾽єднання «Євромайдан» у особі голови ГО «СОГО «Євромайдан» Леоніда Василенка та членів президії Олександра Морозова, Сергія Сергієнка, Євгена Старицького, а також представника «Правого сектору» Олега Лавренка дадуть відповіді на запитання: 1. Хто стоїть за особами, які не мають жодного відношення до ГО «Євромайдан»? 2. Хто із громадських об’єднань задля своєї тимчасової вигоди йде на поводу у самозванців? 3. Хто, декларуючи прихильність демократичним цінностям, нехтує чинним законодавством України?

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Брифінг відбудеться 25 березня, у середу,  у  прес-залі обласного прес-клубу –  
м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 14:00.
Категория: Анонси | Просмотров: 465 | Дата: 24.03.2015 | Комментарии (0)

25 березня в обласному прес-клубі відбудеться презентація на тему «Освітянські медіа Сумщини – якими вони були і є?»

У презентованій книзі автори торкаються загальних тенденцій розвитку освітянської преси, зупиняються на аналізі її основних видань і матеріалів на освітню тематику в обласних засобах масової інформації. Які освітні питання хвилювали читачів сумських видань на початку ХХ століття? Які події освітянської галузі Сумщини висвітлювалися телебаченням та радіо в перші роки їх заснування? Як на освіту й журналістику вплинули воєнні події 1941-1945 років? На ці та інші запитання ви знайдете відповідь у книзі, яку представлять голова обласної організації Національної спілки журналістів Віктор Бойко та автори книги Анатолій Близнюк і Наталія Ісіпчук.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться 25 березня, у середу,  у  прес-залі обласного прес-клубу –  
м. Суми, Покровська площа, 13, 2 повер ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 431 | Дата: 24.03.2015 | Комментарии (0)

24 березня в обласному прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему "Туберкульоз: сумський аспект проблеми. Сьогодні - Всесвітній день боротьби з туберкульозом".

Всесвітній день боротьби з туберкульозом відзначається за рішенням Всесвітньої організації охорони здоров'я в день, коли німецький мікробіолог Роберт Кох заявив про зроблене ним відкриття збудника туберкульозу. У 1993 році ВООЗ об’явила туберкульоз національним лихом, а день 24 березня - Всесвітнім днем боротьби з туберкульозом. В Україні, згідно з Указом Презедента від 22 березня 2002 року, цього дня також встановлений Всеукраїнський день боротьби із захворюванням.

За даними Сумського обласного клінічного протитуберкульозного диспансеру , за 2014 рік у області померло від туберкульозу 138 хворих (12,2 на 100 тис. н аселення). Попереднього року цей показник становив 13,8 - 163 хворих . Тим часом в Україні  2013 року був показник - 14,1 . Тобто, сумська "цифра" кра ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 497 | Дата: 24.03.2015 | Комментарии (0)

Польська недержавна організація Inicjatywa Wolna Białoruś (Варшава, Польща), Центр інформаційних досліджень та ресурсних послуг «Меридіан» (Львів, Україна) та ЛМГО «Інститут політичних технологій» (Львів, Україна) оголошують відкритий конкурс на участь у Програмі журналістських візитів до Польщі для українських журналістів та блогерів місцевих українських ЗМІ з центральних, східних та південних областей України.

До участі у конкурсі можуть подаватися журналісти та блогери місцевих українських ЗМІ із Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Кіровоградської, Київської, Луганської, Миколаївської, Одеської, Сумської, Харківської, Херсонської, Черкаської областей України і м. Києва.

За результатами конкурсу буде сформовано три групи по 15 осіб, кожна з яких матиме унікальну нагоду упродовж 6-денної поїздки до Варшави взяти участь в інформаційних семінарах з проблематики реформи місцевого самоврядування у Польщі та в Україні, тренінгах і майстер-класах з локальної ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 467 | Дата: 05.03.2015 | Комментарии (0)

4 березня в обласному прес-клубі Бюро аналізу політики презентує проект "Студенти Сумщини та Полтавщини - в протидії корупції у ВНЗ".

Проектом буде охоплено п'ять ВНЗ, а саме: Сумський державний університет, Сумський державний педагогічний університет ім. А.С.Макаренка, Глухівський національний педагогічний університет ім. О.Довженка, Полтавський університет економіки і торгівлі, Полтавський національний педагогічний університет ім. В.Г.Короленка.

У рамках реалізації проекту буде проведено ряд тренінгів для студентського активу обраних вузів та молодих журналістів. Слухачі навчаться правильно оформлювати та подавати запити до адміністрацій ВНЗ, управлінь, що здійснюють молодіжну політику в регіонах. Крім того у рамках проекту провадитиметься дослідницька діяльність. Експерти разом зі студентством аналізуватимуть кошториси на проживання студентів у гуртожитках, тендерні закупівлі ВНЗ, календарні плани профільних управлінь (без тендерні закупівлі). ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 444 | Дата: 03.03.2015 | Комментарии (0)

2 березня в обласному прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему "Напрямки подальшої співпраці Сумського обласного центру служби крові та громадських організацій Сумщини по розвитку безоплатного донорства для надання допомоги соціально незахищеним категоріям населення Сумської області".

26 лютого 2015 року був укладений договір про подальшу співпрацю між Сумською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України та Сумським обласним центром служби крові. Зусилля консолідуються для залучення громадськості, організацій та підприємств усіх форм власності до розвитку донорства на території Сумської області, для забезпечення функціонування «Банку крові Сумської обласної організації Товариства Червоного Хреста України». Це дасть можливість безоплатної допомагати препаратами та компонентами крові соціально незахищеним категоріям, постраждалим під час екстремальних та надзвичайних ситуацій на території Сумської області, військовим та цивільним ос ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 386 | Дата: 01.03.2015 | Комментарии (0)

27 лютого в обласному прес-клубі відбудеться презентація сайту Press Watcher, створеного для підтримки журналістів та гарантування їхньої безпеки, особливо, коли вони працюють в умовах підвищеного ризику. 
 
В основу проекту Press Watcher покладено принцип роботи гірських рятувальних служб і контрольних пунктів на небезпечних туристичних маршрутах.
 
Проект, який адмініструє та підтримує громадська організація Інститут масо ... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 455 | Дата: 26.02.2015 | Комментарии (0)

20 січня у Сумському прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему «Якою стане сумська окрема рота батальйону спецпризначення МВС «Дніпро-1»?».

У Сумах планується створити підрозділ із добровольців, який увійде в складі окремої роти до батальйону спецпризначення МВС «Дніпро-1».Планується, що бійці цієї роти отримають офіційне документальне оформлення, повне матеріальне та грошове забезпечення, а після виконання завдань в АТО будуть продовжувати службу на території міста Суми на постійній основі. Перед відправкою в АТО вони пройдуть повну спецпідготовку.

Про це розкажуть журналістам депутат Сумської міської ради Віктор Гордієнко та начальник штабу Громадського формування з охорони громадського порядку «Патруль» Олексій Макарюк.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться у вівторок, 20.01.15 за адресою: Покровська площа 13, прес-зала обласного прес-клубу.



... Читати далі »
Категория: Анонси | Просмотров: 418 | Дата: 19.01.2015 | Комментарии (0)

14 січня у Сумському прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему «Кого підтримує ГО «Євромайдан» на посаду голови Сумської обласної ради».

Точку зору громадської організації на особу, яка має очолити Сумську обласну раду, висловлять координатор ГО «Євромайдан» Леонід Василенко, експерт із економічних питань, доктор економічних наук, професор Ігор Басанцов, член президії ГО «Євромайдан» Сергій Хоменко, старійшина ГО Євген Старинський.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться у середу, 14.01.15 за адресою: Покровська площа 13, прес-зала обласного прес-клубу.

Початок – о 12.00.
Категория: Анонси | Просмотров: 406 | Дата: 14.01.2015 | Комментарии (0)

24 грудня у Сумському прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему: "Волонтерський Рух Сумщини": плани та здобутки".

З метою надання гуманітарної допомоги військовослужбовцям Сумської області, які перебувають у зоні проведення Антитерористичної операції, була утворена громадська організація "Волонтерський Рух Сумщини".

Про зібрану допомогу, виїзди до бійців у зону АТО та труднощі, що виникають і яких успіхів досягнуто, розкажуть активісти Сумської обласної громадської організації "Волонтерський Рух Сумщини" Андрій Герман, Олександр Кукса та Микола Зігунов.

До участі запрошуємо всі ЗМІ.

Засідання відбудеться 24 грудня, у середу, у прес-залі обласного прес-клубу - м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх.

Початок о 12:00.
Категория: Анонси | Просмотров: 842 | Дата: 23.12.2014 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 13 14 »